2777
2789
عنوان

جوجه رنگیییییی خستممم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای درکت میکنم داداش منم سالی ۲،۳ بار میگیره  یا میمیرن یا فرار میکنن🤣 ما بیرون میذاریم شب ...

اینا هم تعدادشون زیاد بود 12تا بودن 3تاش موندن دلم نمیاد یه کم بزرگ شن میدارم حیاط ولی الان واقعا خونه رو خیلی بد بو کردن اون چندتا که تو قفس دارم یکیش جوجه رنگی سال قبلش بود مونده بود بقیه هم مرغن جوجه محلی بودن بزرگ شدن 

اخه برادر شوهرم و جاریم سر لج دخترم هی دعوامون میکردن میگفتن صداش نمیزاره بخوابیم 

منم یک خروس و دوتا مرغ دیگه هم داره دخترم اجازه نمیده سرشون ببریم ماهم دیگه کارشون نداریم حیاطمون بزرگه یه گوشه قفس درست کردیم براشون

بده به کس دیگه  منم دو تا داشتم بزرگ شده بودن  بو میدادن

جا برای نگهداریشون داریم فقط می‌خوام بدونم میشه بیرون گذاشتشون الان یک‌ماهه شدن یا میمیرم تو خونه دیگه خیلی بو میدن

اینا هم تعدادشون زیاد بود 12تا بودن 3تاش موندن دلم نمیاد یه کم بزرگ شن میدارم حیاط ولی الان واقعا خو ...

وااای این محلیا نمیمیرن 😕 من یکی داشتم بزززرگ شده بود برده بودم پیش مادربزرگم شهرمون داداشم با چوب افتاد به جونش کشتش😑😭

کاش یه دراگی بود میشد از تو فکرت درامـ یه لحظه م حیفت نیومد...

وااای این محلیا نمیمیرن 😕 من یکی داشتم بزززرگ شده بود برده بودم پیش مادربزرگم شهرمون داداشم با چوب ...

نه بابا همونا هم میمیرن یادم نیست چندتا داشت فکر کنم ۶_۷تای بودن که دوتا مرغش موند این رنگی ها هر موقع گرفتیم خروس شدن