2821
2789
عنوان

مادرشوهر😒

145 بازدید | 11 پست

امروز برای اولین بار تو این نه ماه بارداری به شوهرم گفتم به ماملنت بگو واسمون غذا بفرسه اصلا نمیتونم امروز غذا درست کنم. 

اکثرا خونه مامانم اینا میموندم زحمتم با اون بود

الان دیدم پیام فرستاده خوبی؟؟من که از دیروز وضعیتم قرمزه نمیتونم قدم از قدم بردارم و حتی یه چایی هم نتونستم بزارم😕😕😕 حداقل حال شما خوب باشه من خیالم راحت باشه 

بعضی وقتا میگم کاش یه درصد یا نیم درصد سیاستشو من داشتم  

اینجوری که معلومه پیام داده واسش کاچی درست کنی😂

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شمااشتباه کردی عزیزم واقعابی سیاستی به شوهرت میگفتی غذاامروزباشماپول داشت ازبیرون میخریدنداشت ازطرف خودش به مامانش یاخواهرمثلامیگفت غذابرامون بزارین اونوقت دیگه ازطرف شمانبوداگرهم درست نمیکردگردن شوهرت بود

چقدر دلش از سنگه. من درحال مرگ هم باشم اگه یه خانم باردار غذا بخواد حتتما درست میکنم🥺

من از بس اسکورم حالا بازدار بودم اوایل بارداریم واسش مهمون میخواست بیاد برادرش اینا به من گف من خونه م نامرتبه  بیان خونه شما منم باردار پاشدم جارو و اینا نتونستم نه بگم بهش 

دقیق نفهمیدم اما مشکلت چبه ک خودت نمیتونی درست کنی

دیگه اخرامه هفته دیگه زایمانمه دیشب اصلا نتونستم بخوابم  تنگی نفس نمیزاره وگرنه تا هفته پیش همه کارامو خودم میکردم 

شمااشتباه کردی عزیزم واقعابی سیاستی به شوهرت میگفتی غذاامروزباشماپول داشت ازبیرون میخریدنداشت ازطرف ...

عزیزم من خودم بهش نگفتم که به شوهرم گفتم گف به مامانم میگم درست کنه بعد الان دیدم پیام داده اینطوری به من وگرنه من چیزی نگفتم

عزیزم من خودم بهش نگفتم که به شوهرم گفتم گف به مامانم میگم درست کنه بعد الان دیدم پیام داده اینطوری ...

خوب اشکال نداره اتفاقاالان بیشترفرصت داریدبچه انشاا..بیادواقعاتایم برای غذادرست کردن وایناگاهی نداریداونجاهواستون هست که دیگه به این مادرشوهرحسابی نیست حالاشایدم واقعاحال نداشتن بعدبازجبران کنن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز