2789
عنوان

سم های سایت

532 بازدید | 39 پست

آقا فازتون چیه؟؟؟ 

طرف 1 میلیون و300 داده عطر 11 تا تاپیک زده😑

بابا خب چه کاریه فهمیدیم عطر گرون داری

من پارسال 7 میلیون و 600 دادم جای 100 میل ادکلن

ولی 11 تا تاپیک نزدم🙄

ساییدی بابا😑

خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اوکی فهمیدیم تو هم هفت تومن دادی ادکلن😂😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اگه به پز باشه من بیشتر از خیلیای دیگه میتونم پز بدم

آدم هر چقدر ضعیف تر و بد بخت تر باشه بیشتر پز میده و کلاس میزاره

خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱
ولی تو این تاپیک اشاره به ادکلنت کردی ایول😂 

به خدا هدفم این نبود😂

اگه به پز باشه من بیشتر از خیلیای دیگه میتونم پز بدم آدم هر چقدر ضعیف تر و بد بخت تر باشه بیشتر پز ...

موافقم یه عده شورشو دراوردن 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
اگه به پز باشه من بیشتر از خیلیای دیگه میتونم پز بدم آدم هر چقدر ضعیف تر و بد بخت تر باشه بیشتر پز ...

اوکی اوکی کدوم یونایی یونای گرلزجنریشین یا یونای ایتزی؟

من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم