2777
2789
عنوان

درسته بچه ژن هوش رو از مادر میگیره؟

294 بازدید | 14 پست

من خودم از بچگی خیلی باهوش بودم. دلم میخواد پسرم مثل خودم باهوش باشه یعنی میشه؟ 

البته همسرم هم خوبه ولی از نظر درسی خیلی درسخون نبوده

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن هوش از مادر میرسه . دیگه نمی‌دونم چقدر جنبه علمی داره 

البته درسخون بودن هیچ ربطی به باهوش بودن نداره. دو تا مقوله جدا از هم هستن

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

نه پس اونایی که خانوادش سیکل دارن و خودشون رتبه برتر شدن هم خوششون از خانواده به ارث رسیده؟ 

این یچیز ذاتیه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
نه من هوشم پدریه😐😂ولی معلم زیستمون همیشه میگفت هوش و بیماری های ژنتیکی همیشه مادری هس ولی من برعک ...

اره منم خیلیا رو دیدم باباشون باهوش بوده مامانشون نه بچه ها مثل پدرشون باهوش شدن

نه پس اونایی که خانوادش سیکل دارن و خودشون رتبه برتر شدن هم خوششون از خانواده به ارث رسیده؟  ا ...

خب ممکنه خانواده هم باهوش بودن ولی شرایط برای شکوفا شدن استعداد هاشون مهیا نشده 

نه لزوما 

اینا رو تو پست های اینستا زیاد میگن ولی ژنتیک پیچیده تر از این حرف هاست 

به نظر من یه چیزی که رو درس خون شدن و کلا یادگیری بچه تاثیر داره محیط آروم و سالم زندگی 

اگه بچه از اول تو محیط آروم بزرگ بشه باهاش خوب برخورد بشه پدر و مادر باهاش بازی کنن کتاب بخونن با همسن و سال هاش ارتباط سالم داشته باشه تعامل داشته باشه رو یادگیریش هم خیلییی تاثیر داره

نه پس اونایی که خانوادش سیکل دارن و خودشون رتبه برتر شدن هم خوششون از خانواده به ارث رسیده؟  ا ...

مادر من حتی کلاس اولم نرفته ولی دوتا عدد سه رقمی رو میتونه ذهنی ضربشون رو به دست بیاره پسر داییاشم بچگی با ضایعات وسایل برقی ماشین و..میساختن .این که یه نفر درس نخونده دلیلش خنگ بودن نیست بیشتر جبر محیطه

2790
2778
2791
2779
2792