2821
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 36 پست
همینجوری که خریدی همون‌جوری ام می‌فروشی اگه فکر می‌کنی سختت میشه سکه بخر

ازخیلیا پرسیدم اب شده فروشش سخته سکه حبابش زیاده میگن 

طلای دسست دوم موندم فقط

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون پول دستمون نمیمونه اخه بعد عید عروسیمونه

مآهم مثل شماییم باز همسرم بهتره پس انداز میکنه ولی من میخام رو خودم کار کنم یکم ،میگم هر ماه بهم ی سکه پارسیان بخر بزار یکم پس انداز کنم تا ی مدت واقعا دیگ ن برا خودم ن برا خونه چیزی نمیخام بخرم

برای طلا دست دوم باید خیلی بگردی یه چیز تمیز پیدا کنی که وقت فروش زیاد ازش نندازن

ینی چی؟تاحالا دست دوم نخریدم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
برای طلا دست دوم باید خیلی بگردی یه چیز تمیز پیدا کنی که وقت فروش زیاد ازش نندازن

تو شهر ما یدونه طلافروشی هست خیلی تنوع دست دوم هاش بالاست من دوتا انگشتر ازش خریدم انقد خوشگل وتمیز ک نگو

مآهم مثل شماییم باز همسرم بهتره پس انداز میکنه ولی من میخام رو خودم کار کنم یکم ،میگم هر ماه بهم ی س ...

الان تنها امیدمون همین پوله چون اوضاع مالی داغونه 

ببین مثلاً خط و خش و این چیزا روش نداشته باشه زدگی نداشته باشه

اها ممنون عزیزم

تو شهر ما یدونه طلافروشی هست خیلی تنوع دست دوم هاش بالاست من دوتا انگشتر ازش خریدم انقد خوشگل وتمیز ...

کدوم شهر

چون پول دستمون نمیمونه اخه بعد عید عروسیمونه

من همیشه طلا میخرم 

نزدیک عید طلا به بالاترین قیمت ممکن میرسه 

دو سه ماه بعد از عید طلا به شدت پایین میاد 

من پارسال ربع سکه 10 ملیون خریدم نزدیک عید یازده ملیون و پانصد شد فروختمشون بعد از عید دوباره برگشت شد ده ملیون 

بخصوص تو که میگی بعد میخوای بفروشی بشدت ضرر می‌کنی باز هرجور خودت میدونی ..

الان تنها امیدمون همین پوله چون اوضاع مالی داغونه 

خوب همون دست دوم بخرید دیگ ،آن شالله درست میشه وضعتون،من خودم هم دیشب فکر میکردم همسرم که اومد خواستگاریم فقط یدونه شغلش رو داشت بقیش همرو با هم ساختیم به کمک پدرومادرش البته،خدابزرگه عزیزم خوشبخت بشید ❣

من همیشه طلا میخرم  نزدیک عید طلا به بالاترین قیمت ممکن میرسه  دو سه ماه بعد از عید طلا ...

ممنون عزیزم

خوب همون دست دوم بخرید دیگ ،آن شالله درست میشه وضعتون،من خودم هم دیشب فکر میکردم همسرم که اومد خواست ...

همسرم پدر نداره همه چیز ب پای خودش قسط خونه مونده قسط واممون مونده 😥عزینه عروسی هست خرید هست 😥نمیدونم چ کنم ماشین نذاریم ینی صفر صفر 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792