2777
2789
عنوان

با تجربه ها در امر تغذیه ی آقایون

14 بازدید | 22 پست
سلام ببخشید این سوال رو میپرسم من در دوران اقدام بارداری هستم احساس میکنم همسرم یکم ضعیف شده چه غذاهایی و خوراکی هایی پیشنهاد میدین واسش درست کنم
خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی راستش بیشتر دنبال غذا های مقوی هستم واسه ناهار و شام. همش که نمیشه گوشت قرمز بدمش
پروما جان من 3ماه اقدامم والا تمام آز و سونو دادم خداروشکر چیزی هم نبوده اما الان تو ماه4 هستم تا ببینم خدا چی میخواد امروز شوهرم دیگه صداش دراومد بیچاره..
عزیزم تاحالا ماهیچه درست نکردم اگه زحمتی نیست یه کوچولو راهنمایی میکنی خانوما غذا بیشتر بگین
ممنون پروما جان انشاالله توهم مامان شی زودتر ولی اصلا تو فکرش نرو این خیلی مهمه چندوقت اقدامی؟
ال کی جون ببخشید که اینقدر صریح میگم ولی تعداد رابطه زیادم خیلی خوب نیست و همسرتو ضعیف میکنه اینم حتما در نظر بگیر بعدم خودتم غذاهای خیلی مقوی و گرم بخور چون گرم بودن بدن شما هم خیلی تاثیر داره