2777
2789

سلام عزیزان من دانش آموز ۴ سال تحصیل در سلام ونک تهران بودم.هدف من از بیان مسائل داخل دبیرستان به انجام رساندن بخش کوچکی از مسئولیت اجتماعی خودمه پس صادقانه هر آنچه که تجربه کردم رو براتون شرح میدم تا اگه مادر یا پدر نگرانی برای نجات آینده فرزندش خواست به امثال این سودجو و منفعت طلب ها وقت هنگفت و انرژی بی پایان و سلامت روان بچه اش رو هزینه کنه حرف های من نشونه ای برای راهنمایی بهش باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دبیرستان یک دبیرستان غیر انتفاعی زیر مجموعه دبیرستان های سلام هست باید از همین اول بگم که کل این مجموعه سر و ته یک کرباسن و هیچ کدومشون به اون یکی برتری ندارن و هر کدومشون این ادعا رو دارن که ما بهتر از بقیه ایم.دوستان زمانی که من توی این مدرسه تحصیل میکردم وضعیت سیستم های گرمایشی و سرمایشی افتضاح و توی کلاسی که ظرفیت نهایت ۲۵ نفر بود کامل بچه ها با ظرفیت ۴۰ نفر کیپ هم میشینن.صندلی ها و نیمکت ها مال ابعاد بچه های دبستان طراحی شدن با وجود اینکه بنده خودم ریز جثه بودم ولی به شدت استخوان سر زانوهام و کمرم به خاطر نیمکت نامتناسب درد میکرد.همه سعی میکردن زیر میزی رو بشکونن تا بتونن کمی از پا دردشون کاسته بشه

من سال ۸۵ تو سلام چند ماه کار کردم، اونموقع فقط دخترونه تو ملاصدرا داشت، روبرو بیمارستان .

واقعا تزویر و ریا در اینجور مدارس موج میزنه، دروغگویی و تظاهر.

مثلا درس امار رتبه اورده بودن، مدیر میگفت بنویسین ریاضی و امار تا بیشتر به چشم بیاد و دهن پر کن باشه، دروغ هم نیست، امار هست دیگه.

این یه چشمه ی خیلی خیلی کوچیکش بود

اساتید برای اینکه یه فضایی برای تدریس پیدا کنن توی برخی از کلاس ها مجبور بودن نیمکت ها رو کامل هل بدن.چرا؟چون طمع مدیریت مدرسه انقدر زیاد بود که حتی فضای کمی برای بچه ها نبود.لازمه همین اول بهتون بگم که مدیریت های این مدرسه ها درسته خانم هستن ولی همه زیر مجموعه و حمایت یک آقا هست که این شخص از طریق همین مجموعه مدارس به ثروت خیلی زیادی رسیده و این مطالب رو معلم خدابیامرزمون بهمون گفت.کیفیت تدریس معلم ها متوسط بود و یه مطلب دیگه.اون تایم که ما کنکور دادیم نتایج رو چیزی متفاوت با نتایج اون سال ما روی دیوار زدن و برای اینکه ما به بچه های سال پایین تر این موضوع رو اطلاع ندیم که نتایج درست نیستن کامل حواسشون بود هنگام گرفتن مدارک با کسی صحبت نکنیم.مورد بعدی آزمون های این مدرسه هست.این مدرسه اون زمان از آزمونی فک میکنم اسمش نشان بود اگر درست یادم باشه که برگزار کننده اش دبیرستان انرژی اتمی بودش.میگفتن دبیرستان غولی بودش و نشر الگو هم مال اوناس پس به ما کتاب های نشر الگو رو هم بالاجبار میدادن.و آزمونی که این مدرسه برگزار میکرد برای اینا از هر چیزی مهم تر بود

این آزمون انقدر براشون مهم بود که هیچ کارمند و دانش آموزی از فشار روانی وارده در امان نبود.اول فکر کردم فقط دانش آموز ها رو اذیت میکنن ولی بعد که کمک مشاورمون از ترس مسئول مدرسه زد زیر گریه و تا تونست جلو هممون گریه کرد فهمیدم چه فشار رو همه امون میزارن.دوستان تمام کادر فشار روشون بود تمام دانش آموز ها همینطور.اگر خانواده ای از سطح بالا داشته باشی رفتار بخش های مختلف یکمی بهتره ولی اگه شرایط متوسط و رو به پایین باشه بی نهایت اذیت میکردن.اینم من شخصی برداشت نمیکنم.کیف من گاهی اوقات به بالای ده کیلو بار می رسید این وزن برای یه بچه اصلا سالم نیست.توی کلاس های المپیاد و کلاس های فوق برنامه چیزی به اسم المپیاد وجود نداره اینو بهتون صادقانه بگم...پول رو بالاجبار میگیرن در حالی که این ها انتخابیه ولی اینها همه برای گرفتن پول بیشتره و آموزش المپیاد حقیقتا وجود نداره فقط قراره مباحث کنکور رو بگن و کامل سرتون شیره میمالن.نیمکت مناسب و کافی تو حیاط مدرسه نیست اکثر بچه ها رو زمین میشینن.یه بار یکی از اساتیدمون گفت که این ساختمون به شدت قدیمیه و پله هاش تحمل وزن زیاد رو ندارن وقتی زنگ تعطیل میشه حجم زیادی از بچه ها میان توی راهرو چون تعمیرات این مدرسه فقط ظاهریه و فقط برای ثبت نام ورودی های جدیده اگه تا چند سال دیگه پله ها تعمیر نشه ممکنه زمان تعطیلی یکی از کلاس ها کامل خراب شه.این مورد تا الان درست نشده اینطور که فهمیدم.لامپ ها اگه خراب میشدن تا چند ماه عوض نمیشدن و ما به ناچار می رفتیم بخش دیگه کلاس که کمی نور داره تل یکمی درس بخونیم.مورد بعدی پول های بی دلیل زیاده که به بهانه های گوناگون میگیرن و در ازاش هیچ خدماتی رو ارائه نمیکنن.این هم خودتون متوجه میشین. تمام دانش آموز ها فقط دارن درس میخونن اونم غیر اصولی تا نمره کل توی نشان بالا باشه وگرنه رتبه کنکورتون رو که جعل میکنن و المپیاد هم فقط مرحله اول رو قبولیش براشون مهمه.

مورد بعدی مهم ترین دارایی هست که ازتون سلب میشه.وقت بچه اتون سلامت روان بچه اتون و شانس بچه اتون.کسی که حاضره با این هزینه ها زیر با ثبت نام تو همچین دبیرستانی بره قطعا براش فرزندش اولویته؛عزیزان این تجربه خالص من هست بدون اغراق و شاید براتون جالب باشه بدونین توهین کلامی و اذیت و آزار روانی خیلی تو همچین مدرسه ای رایجه(چرا؟چون اگه معلم و مشاور و کمک مشاور نتونه دستاورد تو نشان داشته باشه توبیخش میکنن و اون زورش به کی میرسه؟به دانش آموز ها) یکی از معلمین مدرسه که بنده خدا به رحمت خدا رفت ولی سال های متمادی در اون مدرسه تدریس میکرد چون نتایج نشان رو عالی ارائه میداد عادت داشت برای دانش آموز هایی که ضعیف عمل کردن کتکشون بزنه و بعد میگفت بچه ها اینها همه برای شوخیه پس اگه بی جنبه هستین و ناراحت میشین بگین که کسایی که میگفتن رو محکم تر و با خنده میزد. حتی با این تفاسیر وجهه خیلی خوبی هم در مدرسه داشت چون سیاست بالایی هم داشت و نتایجش قوی بود کسی از کادر به این مورد اشاره نمیکرد.اسم اساتید و کادر مشکل دار رو نمیبرم اما امیدوارم برای این اشخاص اصالت روح و وجدان مسئله ای مهم تر از کسب پول و اعتبار باشه.اساتید دیگه هم برخی بنا به سیستم ارزشی اخلاقی خودش رفتار میکرد که از بین اون ها با اخلاق ترین و خوش رفتار ترین اساتید استاد پاکی و استاد بیگ لو (اسم ایشون رو دقیق یادم نمیاد فکر میکنم بیگ لو باشه معلم هندسه)،خانم اسکندری هم از اساتیدی بودن که به شدت با این سیستم مدرسه مخالف بودن اما بسیار حاذق و ورزیده بودن و کاملا اخلاقی عمل میکردن (زمان ایشون با وجود تدریس اخلاقی و سالمشون ما بالاترین نمرات ریاضی رو داشتیم)اشاره کنم.مورد بعدی زمان ما چادر به سرشون میکردن با وجود ۱۰ کیلو بار رو شونه امون باید با چادر و هد می رفتیم این ور اونور پدرمون در میومد نه سیستم سرمایشی درست داشتن نه جای کافی داشتیم وسایل بذارین

در انتها اگر نگران آینده فرزندتون هستید حرف های ملت مبنی بر آموزش برتر توی مدارس غیر انتفاعی رو باور نکنین همچین چیزی حقیقت نداره.دوست صمیمی من با یک سطح علمی مشابه توی سال دوم دبیرستان تصمیم میگیره بره یه مدرسه عادی نزدیک خونش و رتبه و رشته ای که قبول شد از من خیلی بهتر بود موارد دیگه هم سراغ دارم.اگر هوش بچه شما توی زمینه فهمیدنی و ریاضی و درک کردنی بالاتره کنکور رو بذارین اولویت آخر و بفرستینش توی المپیاد بخش های تخصصی تر نه مثل این مدرسه که از هر چیزی یه نوکی میزنه تا پولی بگیره. و اگه هوش فرزندتون توی حفظیات قویه سرمایه گذاری هوشمندانه با منابع کم ولی مناسب عملکرد قوی رو بهتون ارائه میده.حتی اگه فرزندتون دارای استعداد مهارتی هست بفرستینش سمت یه مهارت.تخصص توی مهارت ،در دنیای مدرک گرای امروز حرف اولو میزنه.و نصیحت آخر اگر سلامت روان و نتیجه مناسب براتون مهمه به سیستم های اینچنینی و آمار و ارقام توی سایت ها خصوصا تو ایران که با هر روشی به شما دروغ میگن تا شما متقاعد بشین برای هر چیزی هزینه هنگفت باید کرد رو بریزین دور،خصوصا تو ایران که کثر زیادی از آمار ها دروغه خصوصا اگر این آمار ها به نفع جامعه محدودی نوشته بشه ...اینو کسی میگه که ته این راه رو رفته دیده و داره صادقانه و خالصانه بدون نیت منفی بهتون میگه

دوستمم بارسا درس میخوند اون از این سلام ونک بدردنخور تر.اینو بهتون بگم که علی میرصادقی فوق دکترای زبون ریختن بازاری طور و وقت بچه های کنکوری رو تلف کردن و هول بازیو داره!!

من با تصور اینکه دبستان سلام کیفیت خوبی داره، دخترمو از سال پنجم بردم دبستان سلام ستاری. آزمون ورودی دبستان سلام که الکیه و همه پذیرفته می‌شن چون هدف سلام فقط و فقط پوله. کیفیت آموزشی  سلام خیلی پایینه.  با اینکه دخترم خیلی درسخون و باهوشه بعد از ورود به مدرسه سلام انگیزه‌ای نداشت و شاهد افت تحصیلیش بودم  و اینکه اصلا خوشحال نبود. بعد از کلی پیگیری و تحقیق متوجه شدم سیستم آموزشی سلام خیلی قدیمیه و برای بچه‌های خیلی ضعیف مناسبه و اصلا انعطاف‌پذیری نداره و دانش‌آموزای سطح متوسط و بالا رو خسته می‌کنه. استدلالشونم اینه که همه باید یاد بگیرن و در یک سطح باشن و کسی از دیگری بالاتر نباشه. مدیریت آموزشی مدرسه هم که بازنشسته و میراث‌دار سیستم آموزشی منسوخ مدارس دولتیه. علاوه بر القای فرایند اشتباه آموزشی  با روش دستور و اجبار،  فرایند پرورشی رو هم دچار اختلال می‌کنه. حتی تو ساده‌ترین کارها مثل کلاس‌بندی حال بچه‌ها رو خراب می‌کن و  در کل بچه‌ها تو سلام هیچ وقت شاد نیستن و چیز زیادی یاد نمی‌گیرن.

سلام عزیزم میتونی منو راهنمایی کنی یه مشورت میخواستم در مورد فرزندم که گذاشتمش مدرسه سلام

سلام عزیزم 

شما برای چه مقطعی ثبت نام کردید؟

امکانش هست درخواست دوستیم رو قبول کنید 

راجب مدرسه سوال داشتم

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید