2777
2789
عنوان

اصلا هنگم 😂

118 بازدید | 11 پست

دیروز خونه زن عموم مراسم بود بعد که تموم شد آش رشته اوردن داشتیم میخوردیم یهو قاشق رو آوردم بالا دیدم یه گوشت قلقلی تو قاشقه پرام ریخت گفتم زنعمو شما تو آش رشته گوشت هم میریزین گفت نه راستش ناهار قرمه سبزی داشتم اضافه بودم گفتم حیفه سبزی ولوبیاس دیگه ریختم تو آش همه به افق خیره شده بودن نمیدونستن بقیشو بخورن یا نه😂

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

😐😐

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بهم میخوره از اینکارا اولین بارم تو‌نی نی سایت دیدم آبگوشت را تبدیل به فلان چیز میکنن ...غذای مونده خودش سمه چه برسه دوباره پخته بشه و‌حوش بخوره چه لزومی به تبدیل هست خوب همون را دوباره گرم‌کننده و بخورن 

تو قرمه مگه گوشت قلقلی میریزن ؟

بله منم گاهی بخوام قرمه سبزیم زود آماده بشه سبزی ولوبیا که پخت گوشت قل قلی میریزم

ولی آخه تو آااش 😂

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃