2777
2789

فعلا پیدا نمیکنیم که بدونیم چجور رفتار کنیم

از بس خیانت زیاده شده نمیشه به هیشکی اعتماد کرد

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شما اگر پیدا کردی چه طوری رفتار میکنی 

اگه مثلا کلاس درس یا محیط کار باشه فقط بااون گرم میگیرم و به بقیه دخترا زیاد بگو مگو راه نمیندازم

با بقیه پسرا صمیمی میشم ولی بجز اون دختر با هیچ کدوم از دخترای اون جمع صمیمی نیستم و حتی شاید فقط سلام بدم همین

از مشکلاتش میپرسم اینکه منو به عنوان یه دوست قبول که کرد میرم مستقیم بهش در یه جای مناسب میگم که مثلا من قصدم فلانه لطفا شما هم فکر کنید نظرتونو بگید

اگه گفت نه دوسه بار باز پیشنهاد میدم درخواست میدم اگه کلا مطمئن شم که جوابش منفیه کلا دیگه ازش فاصله میگیرم و مزاحمش نمیشم

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
به طور نامحسوس که اصلا خودش نفهمه چی

خب کراش الکی به چه دردی میخوره؟

نظر من اینه وقتی طرف رو میخوای بهش نگی فردا از دستش بدی یه عمر حسرتش رو دلت میمونه

فقط نامحسوس زمانی زیر نظر میگیرن که بخوای طرف رو بشناسی اون یه مدت کوتاه تا جلو نری و حرف نزنی اون شناخته کامل نمیشه

خب کراش الکی به چه دردی میخوره؟ نظر من اینه وقتی طرف رو میخوای بهش نگی فردا از دستش بدی یه عمر حسرت ...

شما به عنوان یک پسر چه طوری وانمود میکردی اگر دختری رو دوستش داشتنی ولی موقعیتش نبود که اون. بفهمه 

شما به عنوان یک پسر چه طوری وانمود میکردی اگر دختری رو دوستش داشتنی ولی موقعیتش نبود که اون. بفهمه&n ...

عرض کردم دا اون بالا

میرفتم جلو و باهاش حرف میزدم

همیشه میشه با یه راه هایی جلو رفت و باهاش حرف زد هرچند سخت باشه

لا اقل بهش که میتونستم خیره بشم و لبخند ملیح بزنم

عرض کردم دا اون بالا میرفتم جلو و باهاش حرف میزدم همیشه میشه با یه راه هایی جلو رفت و باهاش حرف زد ...

اتفاقا طرف منم همین کارا رو میکنه ولی هیچی نگفته شاید هم من بد برداشت کردم

اتفاقا طرف منم همین کارا رو میکنه ولی هیچی نگفته شاید هم من بد برداشت کردم

شایدم قصدی نداشته باشه ها نظرات متفاوته