2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

30 بازدید | 8 پست
سلام ببخشید چجور میشه اطلاعات شخصی رو از قسمت نی نی سایت من برداشت مثلا نام و ایمیل من دیده نشه فقط خودم بتونم ببینم ممنون

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

دیده ننیشه اسمت اینیلم برن رو گزینه فقط دوستان اونطور بقیه نمیبینن فقط باهرکی دوست بشی داره ایمیلتو
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻 خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ام رویای خیس سن : 31 جنسیت : خانم ایمیل : وب سایت : وبلاگ : آی دی یاهو : مدرک تحصیلی : رشته تحصیلی : شغل : امضا : لباسهایم که تنگ میشود میدهم به اینو آن.....دل تنگم را چه کسی میخواهد
خدایا همیشه بیادتم
ببخشید چجوری یه صفحه رو کپی میکنی بعد اینجا میزارید یا اینکه لینک یه تاپیک رو اینجا میزاری من بلدنیستم ممنون

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

با اجازه استارتر عزیز, سلام نی نی یار محترم میشه لطفا بمن کمک کنید ,من تازه وارد سایت شدم و ایمیل تایید برام اومده همراه با یه لینک که هرچی میزنم رو اون لینک نمیتونم وارد صفحه بشم یعنی زمانی که داره لود میشه صفحه یدفعه میره رو سایت یاهو, میشه کمکم کنین عضویتم کامل بشه من نمیتونم برم تایید بزنم