2777
2789
عنوان

بچه ها بیان تورخدا

38 بازدید | 6 پست

بچع ها رفتیم دادگاه اومدیم

هیچی نگرسید از جزیات اونشب 

بچه ها فقط اخرش گفت رصایت بدین منم گفتم تعهد بده دیگه نه من و نه بچه اارو بزنه رصایت میدم نه خونم گفتم نه دخالتای خانوادش و نه پول دادنش و   خاک برسرم تعهد بده بیچاره ام

دعا کنید نره تعهد بده  

نه چرا بیچاره بشی انشالله بعداز تعهد میاد خوب میشه توام صبورتر میشیو باهاشون دهن به دهن نمیشی اگرم نه که دوباره میری شکایت نفقه مهریه میکنی.هرچیه دیگه دست روت بلند نمیکنه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چرا بیچاره بشی انشالله بعداز تعهد میاد خوب میشه توام صبورتر میشیو باهاشون دهن به دهن نمیشی اگرم ن ...

قربونت برم دعا کن واسم انشاالله ادم شه کار به مهریه نفقه نرسه

منم کاریشدن ندارم اونا اذیتم میکنن ولی بازم تحملم و میبرم بالا

تو خونه باهم حرف نمیزنین ؟تو خونه بهش بگو واسه دخالت خانوادتم بهم تعهد بده .

حرف میزنم اون زیاد رو نمیده بهم میوه چرا شکایت کردی دروغ رفتی گفتی زدمت به منم دروغ میگه میزنه هر کاری دوس دارن میکنن میگن تحمل کن منم 12ساله تحمل میکنم ولی دیگه کم اوردم اخه

حرف میزنم اون زیاد رو نمیده بهم میوه چرا شکایت کردی دروغ رفتی گفتی زدمت به منم دروغ میگه میزنه هر کا ...

انشالله درست میشه گلم خدا بزرگه 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
انشالله درست میشه گلم خدا بزرگه 

فدات شم بهار جون انشاالله به حق این روزا عزیز خدا دامنت و سبز کنه یه بچه خوشگل بهت بده 

مرسی جواب سوالام و میدی با صبر و حوصله