2777
2789

ی زندگی خووووب کنار بچهام داشته باشیم

حسرت چیزی تو دل بچهام نباشه و از هرچیزی بهترینش نصیب بچهام بشه 

کمکون کن ک خیلی محتاجیم

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
ی زندگی خووووب کنار بچهام داشته باشیم حسرت چیزی تو دل بچهام نباشه و از هرچیزی بهترینش نصیب بچهام بش ...

انشالله عزیزم 🤍

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایندفعه که باردارم خدا بهم نی نی سالم و صالح بده...❤❤

و همچین حالت تهوعم زودتر خوب بشه همش زیر سرمم دیگه امانمو بریده...😢

ممنونم دوست عزیز، زیارتتون قبول باشه❤

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
2803

لگ جلو چاکدار رنگ سبز با مانتو رنگ آبی، شال رنگ قرمز و کفش رنگ زرد خردلی ست زیبای تابستانه ای می شود. رنگ سبز طیف های مختلفی دارد که می توان به سبز زمردی، سبز فسفری، سبز کاهویی، سبز ارتشی، سبز لجنی، سبز یشمی، سبز مغز پسته ای، سبز زیتونی، سبز سدری و سبز پاستیلی اشاره نمود.

اگر می خواهید لگ چاکدار رنگ سبز در هنگام پیاده روی استفاده کنید، می توانید با تونیک رنگ صورتی و کتونی رنگ قهوه ای ترکیب کنید.

https://pooshaknovin.com/محصول/لگ-جلو-چاکدار-سبز/

انشالله عزیزم ❤

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن و برای یاسمن که چشمش خوب بشه توکلاسش ودرسش خیلی موفق باشه وحرف مادرشو گوش کنه عفونت سینه وگلوش کاملا خوب بشه...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه توامتحاناتش نمرات بالا وعالی بگیره به سلامت برگرده خونه وتامقاطع بالا توهمین دانشگاهش درس بخونه وموفق باشه ....ترم جدید هم موفق باشه 

2804
ایندفعه که باردارم خدا بهم نی نی سالم و صالح بده...❤❤ و همچین حالت تهوعم زودتر خوب بشه همش زیر سرمم ...

ممنون عزیزم انشالله نی نی صحیح سالم بیاد بغلت برا منم دعا کن 🤍

2805
میشه برای منم دعا کنی باردار شم؟؟اینبار بتونم بغل بگیرمش ....سقط داشتم..

حتما عزیزم شماهم برا منم دعا کنید منم دقیقا شرایط شمارو دارم😭😭

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق ...

چشم حتما🥹🤍

2801