par75 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 7467 عنوان تنبلا بیان قر بدن 62 بازدید | 8 پست بچه ها من از روزی ک باردار شدم بشدت تنیل شوم وبی حوصله ظرفام همش کثیف خونه حال بهم زن شده دیروز دیگه دادشدهرم در اومد همش سرم تو گوشیه تا تی وی راهی هست درست بشم مثل قبلم تمیز بشم قبلنا پادکست گوش میکردم خونه رو با عشق تمیز میکردم الان اعصاب پادکست وندارم 1402/11/07 | 09:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4172 کلی رااااه حل داره تنبلیک در این تاپیک نمیگُنجد😊😂 زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
par75 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 7467 کلی رااااه حل داره تنبلی ک در این تاپیک نمیگُنجد😊😂 خب بگو چند تا شو
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4172 ببین قشنگمرفع انباشتگی کنتا انرژی های منفی خونهت از بین برهبعدش تنبلی خود به خود درمان میشهاین ک الان تو نمیتونی بلند شی به احتمال ۹۰ درصد بخاطر انباشتگیهحالا اصلا انباشتگی چی هست؟پست بعدی میگم زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
1275748 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 2972 کلی رااااه حل داره تنبلی ک در این تاپیک نمیگُنجد😊😂 بگو منم بلایک زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4172 انباشتگی یعنی لباسایی ک چند ساله ک استفاده ای ندارن و همینجوری موندنکتابایی ک هیچ کس اونا رو نمیخونهظرفای لب پریده ای ک به شدت انرژی منفی دارنو.. زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4172 .🛑 امروز سه تا کار میخوام بهت بگم که اگه اول صبح انجام شون بدی برکت و وارد زندگی و خونه ت کردی..🌝 اول پرده رو بزن کنار تا نور طبیعی وارد محیط بشه🍀 دوم پنجره ها رو باز کن تا محیطت کاملا از نظر انرژی تصفیه بشه💡و سومین کار اینه که یه عود روشن کنی و توی محیط خونه ت بچرخونی. زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4172 .✅ قسمت جنوب خونه خیلی مهمه حتما جنوب خونه رو با قطب نما پیدا کنید و❌برای بالا بردن گردش مالی تون ❌🪔 یه شمع ترجیحا قرمز روشن کنید💎 شمع هنگام روشن شدن پنج عنصر خلقت رو داره و یکی از درمانگر های عالی هست☺️. زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
1275748 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 2972 . 🛑 امروز سه تا کار میخوام بهت بگم که اگه اول صبح انجام شون بدی برکت و وارد زندگی و خونه ت کردی . ... من دوتا کار اول رو همیشه انجام میدم خیلی حساسم ولی توانم کمه همیشه عصر ها تازه انگار میتونم مار کنم که خیلی دیره زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته