2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی

131 بازدید | 9 پست

خانما یعنی چی؟

چجوریه چند روز قبل از پریودی هست و چقدره؟

خواهش میکنم اگر میدونید جواب بدید 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

منم دقیق نمیدونم ولی میگن چند روز قبل از موعد انجام میشه 

مرسی که جواب دادی گلم 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مرسی که جواب دادی گلم 

خواهش میکنم عزیزم اقدامی؟ توهم مث منی انگار همش علائم چک میکنی 

من دیگه این ماه بیخیال شدم از پادردی که الان گرفتم میدونم این ماهم هیچی ب هیچی 💔

خدایا برای همه چی شکرت

خواهش میکنم عزیزم اقدامی؟ توهم مث منی انگار همش علائم چک میکنی  من دیگه این ماه بیخیال شدم از ...

بله عزیزم. ماه پیش 4 روز عقب انداختم همش تهوع و معده درد شدید داشتم حالم خوب نبود. دیگه 99 درصد میگفتم باردارم ولی نبودم.

این ماهم یه هفته مونده به موعدم امروز صبح یه لکه ببخشید قهوه ای دیدم دوباره شک کردم. 

کاش منم بیخیال میشدم استرسی هستم من کلا زندگیم مختل میشه با این استرسام

تقریبا مثل لکه های اوائل پریودیه یعنی در حد چند لک

قبل از موعد اتفاق میفته ؟

بله عزیزم. ماه پیش 4 روز عقب انداختم همش تهوع و معده درد شدید داشتم حالم خوب نبود. دیگه 99 درصد میگف ...

درکت میکنم عزیزم منم ماه پیش با قاطعیت میگفتم باردارم ولی نبودم این ماه بیخیال شدم ولی همش ناراحتم دلم میخاد بشینم زار زار گریه کنم 

اگ پریودت منظمه کاملا و اولین باره اینجوری شده شاید امیدی باشه سعی کن حواستو پرت کنی از فکرش در بیا استرس خودش مانع اصلی بارداریه گرچه خودمم مدام بهش فکر میکنم ولی خب وقتی نمیشم دیگه چکار کنم باید بگذرونم💔

خدایا برای همه چی شکرت

درکت میکنم عزیزم منم ماه پیش با قاطعیت میگفتم باردارم ولی نبودم این ماه بیخیال شدم ولی همش ناراحتم د ...

توکل بر خدا انشالله هردومون این ماه هستیم من برای من ایشالا دخمل باشه. من اقدام برای دومیم