2777
2789
عنوان

عمل کیسه صفرا

939 بازدید | 15 پست

سلام علیکم دوستان من شوهرم یه سنگ۱۸میل داره تو صفراش  اذیتش نمیکنه ولی دکتر میگه عمل کنه . و عوارض چی داره این عمل خطرناکه اگه اضافه وزن داشته باشع؟

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

اگه درنیاره خطرناکه به پن گفت ممکنه دورازجون سرطان بشه یایک دفعه بیادتوسرش وایسه اونجاس عملش هم خطرناک میشه وگرون درمیادواقعاپینرسیدم ولی اونقدرنرسناک نبودفقط شب تاصبح تااون گازه خرج بشه یخورده اذیتی بعدهیچ

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

كيسه اي كه سنگ ساز باشه بايد عمل كرد.مهم نيست اصلا سايز سنگش چقدره!هرچقدر زودتر عمل كنه عمل راحت تري خواهد داشت.اگه انديكاسيون لاپاراسكوپي داره بگيد به دكترش كه ديگه شكمو باز نكنه با لاپاراسكوپي از طريق چند سوراخ كيسه خارج ميشه.هرچقد لفت بده و كار به جايي بكشه كه درد شروع بشه كيسه ملتهب و عمل سختتري در پيشه

كيسه اي كه سنگ ساز باشه بايد عمل كرد.مهم نيست اصلا سايز سنگش چقدره!هرچقدر زودتر عمل كنه عمل راحت تري ...

خوب میگن لاپاراسکوپی باعث عفونت میشه🫤

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

من عمل کردم در آوردم عملش خیلی راحته و اذیت نمیشه ولی چون کیسه صفرا کمک به هضم غذا میکرده مخصوصا هضم چربی ها دیگه باید رژیم غذایی رعایت کنه اگه مراعات نکنه کبدش چرب میشه که اونم خودش مکافاتیه

آره بابابه امیدخداعمل کن راحت پیشی من الان ۴ساله راحتم هیچ ترسی نداره ....

خودم که نه شوهرم داره منتهی نمیره عملش کنه وای ازین مردا ما زنا رو جون به لب میکنن از بس حرص میدن . حالا اضافه وزن داشته باشه اشکال نداره؟

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

خودم که نه شوهرم داره منتهی نمیره عملش کنه وای ازین مردا ما زنا رو جون به لب میکنن از بس حرص میدن . ...

خانوما اصفهانی حالا اگه دکتر خوب میشناسید بیاید بگید که کارش خوب بوده تو عمل صفرا

عاشق سیاست و⚖️ عدالت