2789
عنوان

افسردگی...

254 بازدید | 17 پست

۳۵ سالمه ۱۰ ساله دارم باهاش میجنگم خوب میشم بعد عود میکنه روانپزشک میرم دارو میخورم الان بازم عود کرده... شوهرم میگه بچه ها مامان ضعیف نمیخوان در قبالشون مسئول هستی بیشتر حالم بد میشه تو گلوم بغضه گریم نمیگیره  جلو بچه هام اصلا نشون نمیدم میخندم قبلا با دارو خوب بودم الان دارو هم تاثیر نداره ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما باید ذهن تراپی بشین با تمرین خیلی زودتر از دارو میتونین خوب بشین

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
چجوری میشه کمک کنید

اول باید بدونم چه داروهایی مصرف میکنین یا میکردین 

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
ونلافاکسن ۷۵ آسنترا ۱۵۰ نورتریپتلین ۲۵ کاربازاپین ۴۰۰ این دارو اخریم بخاطر دردهای نوروپاتیک هست

تا بحال ذهن تراپی انجام دادین

دلیل افسردگیت چیه ؟؟منم تا چندسال پیش افسردگی شدیدی داشتم اما با ی سری کارها الحمدلله بدون دکتر و دا ...

یه روند تکراری بچه داری خانه داری با این که کلاس موسیقی میرم و پیشرفت کردم ولی انگار بازم کمه برام