2777
2789
عنوان

نمیدونم

100 بازدید | 12 پست

سلاام امید وارم حالتون هرجا هستین خوب باهش نزدیک صبح هنوز موفق نشدم بخوابم. چشامم نایی ندارن دگ واسه ادامه دادن تقصیر گوشی نیستاا با اشک ریختن پدرشونو در اوردم😅 بعضی موقع ها ادم بخاطر چیزایی که واسش اتفاق افتاده گریه نمیکنه! واسه چیزایی که دوس داره تجربه کنه ولی نمیتونه زندگی کنه دردش میگیره🚶 مگه چن بار قراره بیاییم به این دنیایه لعنتی!؟ یه دل داریم کلی حسرت

میخوام برم قرار جوری تو قفس نگهم داشتن خونواده گرامی هنگ میکنم چی کار باید کنم

از یه طرفم میترسم کلی🥲 لو برم سالم نمیمونم تضمینی

کوچک تر از خودم یا هم سنام خیلی چیزا واسشون عادیه من دغدغم همون اون چیزایه عادیه🙃

راهنمایی چیزی دارین واسه کم شدن ترسم؟! 

میترسم در حد مرگ🙄😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباه نکن عزیزم

آبروی خودت و خونوادت میره، آخرشم گیر میفتی

نمیخام مسابقه ی کی بدبخت تره راه بندازم

ولیذاینو میگم ک بدونی خیلیا شرایط سختی تجربه کردن

پدرم اینقدر سختگیر و شکاک و دیکتاتور بود که فقط احازه داشتیم بریم مدرسه

ختی خونه ی خواهرمم اجازه نداشتم برم

حتی کانال تلویزیونی هم اجازه نداشتم عوض کنم

وسط فیلم یا سریال میزد اخبار

یا یهو میگفت این چ فیلمای مسخره ایه میبینی؟؟؟(صدا و سیمای خودمون بود) و کانالو عوض میکرد!!!

هر رووووووز جنگ و دعوا و کتک کاری

پیرم کرد

درسمو خوندم و خدارو شکر موفق شدم

حالا گلم تو هم میتونی با یه راه درست از اون خونه بیرون بیای، با درس خوندن یا ازدواج عاقلانه کردن

اما فرار کردن آیندتو تبااااااه می‌کنه 

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
نه بابا بلا ملا رو بیخیالم من مغزم رو این زومه گیر خونوادم نیوفتم🚶

دانشجو ۱۸ ساله دانشکده دخترانه فنی حرفه ای

۱ ماهه گوشی دارم🥲 ینی تصور کنین😅 چقد خورد شدم سر این چیزایه الکی پیش هم سن و سالام 

وضعیت روحیم بهتره فلن 

صبح ساعت ۸ الی ۹ ک مطمعنم بابام خوابه اون تایمو میتونم استفاده کنم😐😂💔ولی بازم میترسممم ای تف تو...

دانشجو ۱۸ ساله دانشکده دخترانه فنی حرفه ای ۱ ماهه گوشی دارم🥲 ینی تصور کنین😅 چقد خورد شدم سر این چ ...

وااا تو ک بزرگی دیگع 

ب بهونه ی کتابخونه برو 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ 

وااا تو ک بزرگی دیگع  ب بهونه ی کتابخونه برو

اخی🥲 با ادم هایه روانی زندگی کردن سخته تا الانش یه بارم بدون مامانم نرفتم جایی با مامانم ک رفیق نیستم بد تر از بابام میرینه تو ذوق ادم🙂

اخی🥲 با ادم هایه روانی زندگی کردن سخته تا الانش یه بارم بدون مامانم نرفتم جایی با مامانم ک رفیق نیس ...

والا خانواده ی منم همینه من ی بار رلم و دیدم اتقد استرس داشتم ک خدا میدونه الان قراره دوباره ببینمش بازم میترسم اگه خانوادم بفهمن کلا میکشنم 

ولی در کل کتابخونه بهونه ی خوبیه یا میتونی بگی با دوستام میخام برم سینما 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️