2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب

574 بازدید | 28 پست

همش به شوخی میگه اسکل یا دیوونه به قول خودش شوخیه ولی من قلبا ناراحت میشم و اینارو بی احترامی میدونم بهشم بارها گفتم اما به خرجش نمیره ک نمیره🥺🙁😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی دهنش فلفل بریز😂دیگه تکرار نمیکنه

خیلی اهلاقش خوله جز اینکه همش مسخره میکنه با همین حرفا منم اصلا خوشم نمیاد با اینکه میدونم شوخیه ولی باز دوس ندارم

من مردم ولی حقوق زن و شوهر همون احترام هر چی باید متقابل باشه.فرقی بین زن و مرد نیست.بحث انسانیه.تو هم بهش بگو اسکول.یا دیونه.زندگی چیزی جز مدیریت ذهن و رفتار نیست.اعل سیاست باش.به قول یه بنده خدایی سیاست ما عین دیانت ماست.پایدار باشید.

شخصیتا باهم فرق داره شاید واقعا شوخی میکنه و لحنش اینجوریه دیونه رو خیلیا بهم میگن

یه جورایی خودشو برتر میدونه من خودم اعتماد بنفسم خیلی بالا بود و ذوق ذوقی بودم ولی از بس سر هر کاری منم تخریی کرده دیگ هیچی از اعتماد بنفس برام نمونده

سلام دوست عزیز

راه حل خوشبختی تو

خدای مهربون ذات مرد رو در اقتدار و احترام گذاشته

ذات خانم رو در عاطفه و احساس گذاشته....

خوب؟

حالا که خدا ذات مرد رو در اون قرار داده و میگه خانما اگه رعایت کنید و اگه خودتون مرد خونه نباشید یعنی هی بهش دستور ندین و آقاتون رو مرد خونه بکنید نه تنها خیانت نمیکنه ،معتاد هم نمیشه و حتی اون میشه پادشاه و تو میشی ملکه ای که به حرفات ارزش قائل میشه..

حالا چطور؟

1-کنار اسم همسرتون آقا یادتون نره....مثلاً آقا حمید؟

2-به حرفایی که میزنه با دقت گوش کنید و بهشون بگین آقامون هر چی بگه چشم😎😎😎😎😎و این سیاست خانماست بگن چشم ولی مرد آخرش  اون کاریو می‌کنه که همسر میخواد چون بهش اقتدار داده و مرد آروم شده و تو دلش احساس حقارت نمیکنه و نمیگه باید حرف حرف خودم باشه💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

3-حتما بدرقه کردن و استقبال کردن یادتون نره از واحباته....

4-یادت باشه اوایل شاید به رفتارت شک کنه یا جبهه گیری کنه ولی ولی ولی چون ذاتش در اقتداره خیلی خیلی وضع تغییر می‌کنه و به نفع تو‌میشه

5-ما باید اول خودمون تغییر کنیم تا بتونیم دیگریو تغییر بدیم

6-راستی من خودمم سختی دیدم پس بعد اقتدار دنیام زندگیم بهشت شده و هست(شکر خدا) و میگفتم طلاق....با اینکه اینقدر زندگی عالی و عاشقانه داشتم نمیدونستم...با طلاق زندگیت خوب نمیشه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

۷-هر تقاضایی داری پول،خرید خوراکی منزل و کمک به خانوادت.............یه راز داره و اون هم اینه اول خواسته هات بهش بگی میشه.....؟اصلا و ابدا  بهش دستور ندیا

مثلاً بگی میشه آقا حمید به حسابم پول واریز کنید؟

و حتما کارهاتون حل میشه🥰🥰🥰🥰

۸-حتما حتما در پیامک‌ یا رو در رو بهشون بگی شما افتخار خانم گلتون و بچت هستی دستاتون رو می‌بوسم که برای ما زحمت میکشند، معجزه می‌کنه اینا✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

۹-به بچت هم یاد بده به پدرش احترام بذاره و حرف یکی تو خونه حاکم شه والا آیندش 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲من بچه ام اذیت کنه میگم ببین بابا چی میگه چون اقتدار و احترام دادم نه تنها به بابا  احترام میگذارد بلکه به حرفاش هم گوش میده

۱۰-راستی هر کاری برات انجام میده تشکر کن و بگو باعث افتخارمی و اون کار خوب در اون تقویت میشه و بازم میکنه

این کارها رو نباید دو روز کنی و‌ ولش کنی...مداوم اقتدار بده ارزش ببین اقتدار بده ملکه شو....با دستور دادن و دعوا کردن چیزی حل نمیشه بلکه بدتر هم میشه و نفرت در دلش میکاری🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

موفق باشی دوست عزیزم

یک دوستی هم دارم از یک نفر که خوشش میومد بهش می گفت ملو 🤣

ملو فکر کنم به یک نوع میمون میگند 

یک بار تو خوابگاه عکس داداشش نگاه می کرد با حیغغغغ می گفتم این ملو منه و با شوق عکس داداشش بوس می کرد 😅

شاید شوهر شما هم شخصیت دوست من رو داره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه جورایی خودشو برتر میدونه من خودم اعتماد بنفسم خیلی بالا بود و ذوق ذوقی بودم ولی از بس سر هر کاری ...

فکر کنم مسئله یکم بیشتر از کلمه دیونه و اوسکوله ...

باهاش صحبت کن هیچ چیزی مثل حرف زدن حلال مشکل نیست ، بهش بگو از اینکه باهات اینجوری صحبت میکنه ناراحت میشی چون دوست داری تو زندگی براش دوست داشتنی باشی و با این حرفا دلت میشکنه و....

وقتی جملاتت رو با ضمیر من شروع کنی و ادامه بدی حرفات خیلی تاثیر گذار تر میشه

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
من مردم ولی حقوق زن و شوهر همون احترام هر چی باید متقابل باشه.فرقی بین زن و مرد نیست.بحث انسانیه.تو ...

من نمیخوام سی سال با مقابله به مثل شان و شخصیتمو بیارم قد شخصیت ایشون ولی دوسم ندارم اینطور رفتارو برا همین با خواهش گفتم با عشوه گفتم با دعوا و بحث اما هیچ ، فایده ای نداره انگار

یه جورایی خودشو برتر میدونه من خودم اعتماد بنفسم خیلی بالا بود و ذوق ذوقی بودم ولی از بس سر هر کاری ...

مشول شمااون کلمه هانیست مشکلت همون اعتماد به نفسته که خراب کرده واین باعث میشه اون کلمه هاهم بهت سنگین تربیاد

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
فکر کنم مسئله یکم بیشتر از کلمه دیونه و اوسکوله ... باهاش صحبت کن هیچ چیزی مثل حرف زدن حلال مشکل نی ...

بخدا ک بهش بارها گفتم نمونش امروز تو ماشین میخندیدیم شوهی میکردیم یهو دوباره دراومد گفت اسکل من نمیدونی خنده رو لبام ماسید انقد بهم برخورد ازش خواهش کردم نگه اما باز خونه ک زسیدیم تو حرفاش دوباره تکرار کرد سر غذا درست کردنی ک کاری نکردی با اینکه من دو ساعت و نیم سر شام رو پا بودم