2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

1680 بازدید | 58 پست

هر شب با شوهرم مشکل دارم یه شب نشده بدون مشکل باشم سر هر چیز کوچیکی اول زندگیم هست حالم خیلی بده نمیدونم چه غلطی بکنم هر شب با گریه میخوابم ولی فردا از دلم در میاره باهاش آشتی میکنم باهاش خوب میشم ولی بعدش دوباره دعوا میشه پشیمونم از اینکه ازدواج کردم دوست داشتم الان خونه پدرم بدون دغدغه بدون بدبختی پول در آوردن باشم نصیحت من به شما ازدواج نکنید از ته قلبم میگم پشیمونم یک درصد خوشبخت هستن تو زندگی من دیگه نمیکشم من فعلا خیلی سنم کمه برای این همه بدبختی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا ۳سال اول تفاوت و بحث و درک نشدن طبیعیه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

سلام دوست عزیزم

امیدوارم لحظه هات پر از شادی و خوشی باشه عزیزم

راه حل خوشبختی تو اینه 😍👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

خدای مهربون ذات مرد رو در اقتدار و احترام گذاشته

ذات خانم رو در عاطفه و احساس گذاشته....

خوب؟

حالا که خدا ذات مرد رو در اون قرار داده و میگه خانما اگه رعایت کنید و اگه خودتون مرد خونه نباشید و آقاتون رو مرد خونه بکنید نه تنها خیانت نمیکنه ،معتاد هم نمیشه و حتی اون میشه پادشاه و تو میشی ملکه ای که به حرفات ارزش قائل میشه..

حالا چطور؟ 

1-کنار اسم همسرتون آقا یادتون نره....مثلاً آقا حمید؟

2-به حرفایی که میزنه با دقت گوش کنید و بهشون بگین آقامون هر چی بگه چشم😎😎😎😎😎و این سیاست خانماست بگن چشم ولی مرد آخرش  اون کاریو می‌کنه که همسر میخواد چون بهش اقتدار داده و مرد آروم شده و تو دلش احساس حقارت نمیکنه و نمیگه باید حرف حرف خودم باشه💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

3-حتما بدرقه کردن و استقبال کردن یادتون نره از واحباته....

4-یادت باشه اوایل شاید به رفتارت شک کنه یا جبهه گیری کنه ولی ولی ولی چون ذاتش در اقتداره خیلی خیلی وضع تغییر می‌کنه و به نفع تو‌میشه

5-ما باید اول خودمون تغییر کنیم تا بتونیم دیگریو تغییر بدیم

6-راستی من خودمم خیانت دیدم پس بعد اقتدار دنیام زندگیم بهشت شده و هست(شکر خدا) و میگفتم طلاق....با اینکه اینقدر زندگی عالی و عاشقانه داشتم نمیدونستم...با طلاق زندگیت خوب نمیشه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

۷-هر تقاضایی داری پول،خرید خوراکی منزل و.............یه راز داره و اون هم اینه اول خواسته هات بهش بگی میشه.....؟

مثلاً بگی میشه آقا حمید به حسابم پول واریز کنید؟

و حتما کارهاتون حل میشه🥰🥰🥰🥰

۸-حتما حتما در پیامک‌ یا رو در رو بهشون بگی شما افتخار خانم گلتون و بچت هستی دستاتون رو می‌بوسم که برای ما زحمت میکشند، معجزه می‌کنه اینا✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

۹-به بچت هم یاد بده به پدرش احترام بذاره و حرف یکی تو خونه حاکم شه والا آیندش 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲من بچه هام اذیت کنن میگن ببینید باباتون چی میگه چون اقتدار و احترام دادم نه تنها به بابا  احترام میگذارن بلکه به حرفاش هم گوش میدن موفق باشی دوست عزیزم

چند وقته ازدواج کردید؟

عقد بودیم دو سال اون دوران خیلی خوب بود الان یه ۶ماهی هست زیر یه سقف داریم زندگی می‌کنیم سر بحث الکی سر اینکه زورش داره پول قرض مامانم رو بده سر و یه عالمه بحث دیگه

طبیعیه دوتا فرهنگ متفاوتید سال اول اختلاف زیاده باید مدیریتش کنید

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
طبیعیه دوتا فرهنگ متفاوتید سال اول اختلاف زیاده باید مدیریتش کنید

نمیتونم واقعا بعد من از خانواده ام دورم تو شهر غریب تنها و اینم خیلی بده برام و خیلی زود رنجم دیگه خسته شدم 

من خیلی زود رنجم خیلی داغون میشم 😭

خودتو اصلاح کن 

اینجوری همه میتونن شکستت بدن

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

من خیلی زود رنجم خیلی داغون میشم 😭

منم‌شهر غریبم...باید اخلاق شوهرت دستت بیاد...اولشه سعی کن با زبون نرم رامش کنی بعد خواستت رو بگی نه با جنگ و دعوا...هروقت خواست داد بزنه بگو عزیزم الان عصبانی هستی آروم شو بعد حرف میزنیم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس