2777
2789
عنوان

سوال داشتم

145 بازدید | 22 پست

سلام شبتون امیدوارم با آرامش باشه براتون 

سوالی داشتم در مورد رابطه جنسی 

منو همسرم همیشه عاشق هم هستیم 

ولی تو هر زندگی جرو بحث میشه حدودا ۱ ساله عروسی کردم و میتونم بگم تو این ۶ ماه ۳ بار با من رابطه جنسی داشته اوایل این طوری نبود امشب هم مسئله رو بهش گفتم گفت حال ندارم بعد گفت رابطه جنسی فقط برای بچه دار شدنه و اینم بگم که بعضا مشروب میخوره و به علت این کارش هی دعوا داریم و یک ماه پیش سر این موضوع کتکم زد و بینیم شکست که رفتم عمل و بارها هم کتکم زده بود ولی در حالت عادی منو نمیزنه و اینو بگم که میدونم انتخابم اشتباه بوده چون حتی سر کار هم نمیره و همش غر میزنه ولی همه چیو قبول کرده بودم چون اعتقاد دارم که به هر انسانی باید فرصت داد ولی سر این مسئله نمیتونم کنار بیام و میخوام طلاق بگیرم طوری که احساس میکنم من یه ایرادی دارم و همش گریم میگیره شما بگین چیکار کنم؟

طبیعیه خب با این حال بد گریت بگیره 

فقط بدون تو حال مستی با هیچکس بحث نکن چون طرف عصبی میشه و منطق سزش نمیشه اون لحظه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خودت یبار چیزایی ک نوشتی بخون ببین ارزش داره یا ن این چجور عشقی هست ک اولش گفتی بعد گفتی میزنت ...

مادرم مریضه خیلی نمیتونم بهش چیزی بگم پدرمم فوت کرده خودمم همش ۱۹ سالمه

همه اینا بخاطر همون مصرفه مشروبه چون میگید همش میخوره پس اعتیاد داره به الکل تا این موضوع حل نشه و نزاره کنار وضعیت همین میمونه شما دیگه زیادی بهش فرصت دادی این تصمیم طلاقت رو باهاش در میون بزار تهدیدش کن ببین چه واکنشی داره اگر موافقت کرد دیگه اون زندگی زندگی نمیشه براتون عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

طبیعیه خب با این حال بد گریت بگیره  فقط بدون تو حال مستی با هیچکس بحث نکن چون طرف عصبی میشه و ...

بحثم نمیکنم چون حالی برام نمونده ولی با همه چیزش حتی اینکه برام عروسی نگرفتن چیزی نگفتم ولی اینکه دیگه این مسئله هم بهش اضافه شده من حسم یه چیز دیگه میگه ولی در شرایط معمولی بهم محبت میکنه

بحثم نمیکنم چون حالی برام نمونده ولی با همه چیزش حتی اینکه برام عروسی نگرفتن چیزی نگفتم ولی اینکه دی ...

عزیزم تو‌مستی آدما عجیب میشن 

ولی در باره رابطه جنسی حق داری

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
همه اینا بخاطر همون مصرفه مشروبه چون میگید همش میخوره پس اعتیاد داره به الکل تا این موضوع حل نشه و ن ...

یک ماه پیش قهر کرده بودم رفته بودم خونه مامانم بار ها این کارو کردم و گفتم طلاق میگیرم و ابراز پشیمانی کرده و برگشتم ولی اثری نداشته

😔بریدم از این زندگی کاش هیچ وقت ازدواح نمیکردم

زود خسته نشو، زنو مرد بعد ازدواج ۳ سال طول میکشه تا ب درک متقابل برسن 

با صحبت و مشاوره حل کن همه چیو