2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به ابن فکر کن اونیکه تو ذهنته اگه تورو بخاد صرفا به جهت سواستفاده میخاد،،،اما شوهرت هرچقد بد باشه تورو برای همیشه خواسته،،به فداکاری هاش فکر کن،،اینکه تو هوای سرد چطور از رختخواب گرم بلند میشه میره سرکار

نرماله و پیش میاد بعد یک مدت زندگی خیلی روتین و تکراری میشه ممکنه توجه خمسرتون نسبت ب شما کم و ب کارش بیشتر باشه 

این احساسات نرمال هستن مهم اینکه شما چجوری با این احساسات کنار میاید و حلش میکنید اینه ک میتوه مشکل زا و یا راه حل براتون واقع شه 

در وهله ی اول سعی کنسد علت رو پیدا کنید چون ریز هر فکر و رفتار ما صدد درصد علتی وجود داره از خودتون بپرسین چرا این احساس رو دارم قطعا ب نتیجه میرسید 

موضوع رو با همسرتون در میون بذارید نکه بگید اخساسی ندارید بهتره بگید دوس دارید باهاشون وقت بگذرونید 

سعی کنسد کارای هیجان انگیز جالب و جدید انجام بدید 

تو گوگل سرچ کنید براتون میاره در کل بسته به شماست ک چجوری با افکار و پیامد هاش کنار میاید 😊🫠