شوهرم مدتی بود با یکی از رفیقاش کار میکرد یجورایی رفیقش صابکار شوهرم بود. سر یه سوتفاهماتی از هم دلگیر شدن شوهرمم از کوره در رفت از کارش استعفا داد. البته اینم بگم رفیقش خیلی هوامونو داشت تموم تلاششو میکرد شوهرمو نگهداره. امروز دیدم شوهرم پکره بهش گفتم برو سوغاتی رفیقتو بده بلکه کدورتا رفع بشه خلاصه شوهرم رفت و رفیقشم یه تشکر ساده کرد و رفت دیگه نگفت برگرد سرکار. بار بعدی باز دیدم شوهرم ناراحته من و پدرشوهرم گفتیم برو پیشش از دلش درار. شوهرمم با یکی دیگه از رفیقاش رفت پیش صابکار سابقش که رفیقشه که واسطه شه اشتی کنن و بره دوباره سرکار؛ ولی رفیق شوهرم قبول نکرد. من الان برا کارش ناراحت نیستم بالاخره خدا بزرگه سر این ناراحتم سر هیچی باهم بد شدن و شوهرم این وسط غرورشو شکوند رفت عذرخواهی ولی اون ردش کرد. خیلی دلم گرفته کلی گریه کردم امشب. 😔
خوبی کرده ولی این اخرا رایشو زدن با شوهرم چپ افتاد سر هیچی
شغلشون چیه.بعدشم کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه..
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
ناظر ساختمونن اره صد البته گفتم که برا کارش ناراحت نیستم ناراحتی شوهرمو دیدم جیگرم سوخت
منم وقتی شوهرم غرورش میشکنه خیلی ناراحت و عصبی میشم..نباید برا بار دوم منت کشی میکردین
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
حالا که دیگه تموم شده رفاقتشان کارو باز شروع کنن هم به جایی نمیرسن