2777
2789
عنوان

فقر شوهر 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 45 پست
مرد عرضه داره پول در بیاره حقوقا کمه چکار کنه دیگه

شما اول بخون من راجب چی حرف میزنم بعد ، گفتن اجازه نمیده خانمش کار کنه منم گفتم پس بیجا میکنه وقتی نمیتونه خانواده رو تامین کنه اجازه هم نده 

چرا میدونستع ولی خانواده پدری هم گویا وضع مالیشون خوب نبوده نه هیچی ندارن بنده خداها ده تومن داره مر ...

خب دیگه وقتی میدونست دیگه نباید اعتراضی هم بکنه و ناشکری کنه صبر میکرد ی خاستگار میومد واسش حداقل ی ماشینی ی خونه ای چیزی داشته باشه حق داره نمیگم‌ حق ندارم ها بلاخره هرکسی باشه دلش میخواد پول داشته باشه ولی خب انتخاب خودش این بوده

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو خونه سبزی پاک کنه ترشی بزاره، غذای خونگی بپزه ، شیرینی سنتی آش ... همه اینا بهانه هست ، مردی که ع ...

بهش گفتم عزیزم اینا بازاریابی قوی میخواد باید مشتری پیدا کنی ایشون بنده خدا حت بلد نیست دو کلمه حرف بزنه چه برسه مشتری جذب کردن .

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂
منم شوهرم ده تومن میگیره همش می‌ره جای قرض و قسط و بدهی  رفتم خیاطی یاد گرفتم کمک خرج خونه شدم ...

الان کجا کار میکنید ?میتونم بپرسم حقوقتون چقدره 

شما اول بخون من راجب چی حرف میزنم بعد ، گفتن اجازه نمیده خانمش کار کنه منم گفتم پس بیجا میکنه وقتی ن ...

شما هم یکم درک کن اوضاع چطوره بعد نظرت و بگو داری میگی مردی ک عرضه نداره ...یکمم نگاه جامعه بکنی بد نیست وقتی خانوم سواد نداره ته تهش شغلی ک بهش میدن فروشندگیه ک تایمی یک و نیمه ک نصفش باید بره کرایه 

بهش گفتم عزیزم اینا بازاریابی قوی میخواد باید مشتری پیدا کنی ایشون بنده خدا حت بلد نیست دو کلمه حرف ...

پدر من بازاری هست ناهارو از همین خانما که ظهرا غذا میبرن بازار میخرن، اولش سخته ، با دوسه تا مغازه حرف بزنی ازت سفارش بگیرن راه میفتی ، شوهرشم میتونه کاغذ چاپ کنه تهیه غذا بزنن یا با سبزی فروشا حرف بزنن سفارش بگیرن ، اگه قرار باشه همه چی فراهم باشه تا شروع کنی هیچ وقت نمیتونی 

الکی میگه بابا.دیگه ده تومن به خورد و خوراک میرسه.گول نخور

کرایه خونه کمرشون رو شکسته مرده هم یه روز سر کاره یه روز نیست عزیزم خودم شاهدم چقدر بچش ضعیفو نحیفه همیشه غذای گوشتی درست کنیم برای خودشو پسرش میبریم خدا عالمه یا نداره یاداره ولی اونقدر بدبختی داره نمیتونه خرج کنه

خب پس واسه چی دیگه میناله😕😕

منظورم اینه زرنگ نیست میاد پیشش مامانم گریه میکنه تاغروب   یه کاری باشه تو خونه انجام بده حالا شوهرشو راضی میکنه بابام 

شما هم یکم درک کن اوضاع چطوره بعد نظرت و بگو داری میگی مردی ک عرضه نداره ...یکمم نگاه جامعه بکنی بد ...

من چنتا مثالی که زدم کدومش نیاز به سواد داشت !!  دقیقا به عرضه ربط داره اتفاقا ، تو همین اوضاع هم خیلیا هم کارشونو توسعه دادن از صفر به صد رسیدن

الان کجا کار میکنید ?میتونم بپرسم حقوقتون چقدره 

الان مغازه زدم یکساله 

حقوق شوهرم ده تومنه کارمنده

خودم حساب نمیکنم خداییش ولی بالاخره همیشه پول دارم و لنگ نمیمونیم مث سابق 

بهش بگو یاد بگیر تعمیراتی بزن درآمدش خیلی خوبه کم کم راه نیفته 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
الان مغازه زدم یکساله  حقوق شوهرم ده تومنه کارمنده خودم حساب نمیکنم خداییش ولی بالاخره همیشه ...

خیاطی درامدش خوبه بره یاد بگیره ماهی چقدر دستشو میگیره?

خیاطی درامدش خوبه بره یاد بگیره ماهی چقدر دستشو میگیره?

اره عالیه 

بهتر از بیکازی و خودخوری نیست؟ماهی پنج تومن کمشه! بلکه بیشتر خیلیا ده تومن به بالا

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗