زن همسایمون شوهرس وضع مالی خوبی نداره این هی میاد میگه از زندگی خستم مخوام خودمو بکـشم اینم شد زندگی نمیدونم یکساله هیچی نخریدم .میخواستم بدونم کسی تو این موقعیت بوده برای رهایی از این وضع چیکار کردین حقوق شوهرش ده تومنه
من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂
چرا میدونستع ولی خانواده پدری هم گویا وضع مالیشون خوب نبوده نه هیچی ندارن بنده خداها ده تومن داره مر ...
خب دیگه وقتی میدونست دیگه نباید اعتراضی هم بکنه و ناشکری کنه صبر میکرد ی خاستگار میومد واسش حداقل ی ماشینی ی خونه ای چیزی داشته باشه حق داره نمیگم حق ندارم ها بلاخره هرکسی باشه دلش میخواد پول داشته باشه ولی خب انتخاب خودش این بوده
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بهش گفتم عزیزم اینا بازاریابی قوی میخواد باید مشتری پیدا کنی ایشون بنده خدا حت بلد نیست دو کلمه حرف ...
پدر من بازاری هست ناهارو از همین خانما که ظهرا غذا میبرن بازار میخرن، اولش سخته ، با دوسه تا مغازه حرف بزنی ازت سفارش بگیرن راه میفتی ، شوهرشم میتونه کاغذ چاپ کنه تهیه غذا بزنن یا با سبزی فروشا حرف بزنن سفارش بگیرن ، اگه قرار باشه همه چی فراهم باشه تا شروع کنی هیچ وقت نمیتونی
الکی میگه بابا.دیگه ده تومن به خورد و خوراک میرسه.گول نخور
کرایه خونه کمرشون رو شکسته مرده هم یه روز سر کاره یه روز نیست عزیزم خودم شاهدم چقدر بچش ضعیفو نحیفه همیشه غذای گوشتی درست کنیم برای خودشو پسرش میبریم خدا عالمه یا نداره یاداره ولی اونقدر بدبختی داره نمیتونه خرج کنه
من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂