2777
2789
عنوان

فقر شوهر 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا هیچ بنده ایشو بی رزق نمیزاره شاکر باشیم بیشترش میکنه ناشکرهم باشیم....

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

منم شوهرم ده تومن میگیره همش می‌ره جای قرض و قسط و بدهی 

رفتم خیاطی یاد گرفتم کمک خرج خونه شدم به شوهرم پول میدم 

نه زیاد در حد گذران زندگی

تو ایتا کانال رایگانس هست بهش بگو یاد بگیره تو خونه فیلم آموزشی ببینه یادداشت کنه بعد برش بده خیلی خوب تو ضیح میده

https://eitaa.com/beborobedoz

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
بره دنبال کار . الان شوهر بیچاره شب تا صبح سه شیفت کار کنه نمیرسونه تو این گرونیا . خودمو بکشم شد کا ...

شوهره کارگره اینم هیچی بلد نیست بچه هم داره 

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂
وا با حقوق کمتر از ده هم دیدم .که ناله هم نمیکنن

من نمیدونم اونا چطور زندگی میکنن یا مدیریت میکنن ایشون میگه دوماه بچم یه استخونم ندیده تو خونه غذا باشه ما براشون میبریم 

خدا بزرگه یه زمانی با شوهرم در به در تو بازار دنبال مانتو ۲۰ تومنی بودم..پول یه سونو تو بارداری نداش ...

چی شداوضاتون خوب شد از کجا 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
روز اول نمیدونست حقوق شوهرش چقدره؟مستاجره ؟ماشین دارع؟

چرا میدونستع ولی خانواده پدری هم گویا وضع مالیشون خوب نبوده نه هیچی ندارن بنده خداها ده تومن داره مرده مستاجرن

چی شداوضاتون خوب شد از کجا 

شوهرم رفت شهر دیگه به سختی کار کرد تا گردن تو قرض و بدهی بودیم..الانم خیلی سختی میکشیم و کارش سخته..اما خدا رو شکر اینم میگزره

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....