2777
2789
عنوان

ببینید کراشم امروز چی بهم گفت چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 84 پست

چندسالش هست ؟و این که قبل از شما با کسی بوده؟ و قبل از شما درگیر عشق نبوده؟ و چی شد که به این جا رسید؟

اگر تمایل داشتید می تونید جواب بدید تا ببینم می تونم راهنمایی کنم؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

چندسالش هست ؟و این که قبل از شما با کسی بوده؟ و قبل از شما درگیر عشق نبوده؟ و چی شد که به این جا رسی ...

هم سنه خودمه..

راستش یه مشکلی هست ک نمیتونم اینجا مطرح کنم.

تو رابطه بوده ولی مطمئنم عاشق نشده

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سنه خودمه.. راستش یه مشکلی هست ک نمیتونم اینجا مطرح کنم. تو رابطه بوده ولی مطمئنم عاشق نشده

پس دوتا احتمال وجود داره و فقط هم بر فرض احتمال هست نمیشه گفت قطعا... 

یک احتمال این هست که وقتی اومده با شما حس عذاب وجدان نسبت به اون گرفته و همین مورد باعث شده با شما هم کنار بکشه 

یک احتمال هم این هست که اون دختر، با یک سری ترفندها اون رو به خودش جذب کرده 

پس دوتا احتمال وجود داره و فقط هم بر فرض احتمال هست نمیشه گفت قطعا...  یک احتمال این هست که ...

اخه اصلا تو رابطه نیست و از کسی خوشش نمیاد مطمئنم یه جورایی!

احتمالن از منم خوشش نمیاد چون با قاطعیت نگفت ک ازم خوشش میاد. 

درکل بنظرتون جادوی سفید بگیرم خوبه؟

اخه اصلا تو رابطه نیست و از کسی خوشش نمیاد مطمئنم یه جورایی! احتمالن از منم خوشش نمیاد چون با قاطعی ...

به نظر من به وسیله خدا و قدرت خدا برید جلو بهتر هست 

چون قدرت خدا در عرض کم تر از یک ثانیه می تونه یک اثری رو کاملا نابود کنه یا بسازه 

روش های قرآنی هم تقریبا نزدیک به قدرت خداست 

روش قانون جذب هم قبول دارم و من انجامش دادم اما موقت بود چون حس می کنم قدرت خدا مانع ادامه ماجرا شد 

اگه ارزش خودتو بدونی و به خواست اونم احترام بذاری بهتره

نه اونو زور کن و نه خودتو کوچیک

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
اگه ارزش خودتو بدونی و به خواست اونم احترام بذاری بهتره نه اونو زور کن و نه خودتو کوچیک

خودم همه اینا رو میدونم ولی نمیتونم 

خودم همه اینا رو میدونم ولی نمیتونم 

میفهمم چی میگی و سرزنشت نمیکنم

ولی خودت اسیب اصلی رو میبینی

و اگه خونوادش بیان در خونتون و بابا و مامانت رو سکه یه پول کنن خوبه ؟!؟!؟! اونوقت راضی میشی ؟!؟!؟

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
میفهمم چی میگی و سرزنشت نمیکنم ولی خودت اسیب اصلی رو میبینی و اگه خونوادش بیان در خونتون و بابا و ...

خانوادش و اینا نیست اخه مشکلم اینکه اونطوری نیست ک بقیه فکر میکنن😂😐💔

میفهمم چی میگی و سرزنشت نمیکنم ولی خودت اسیب اصلی رو میبینی و اگه خونوادش بیان در خونتون و بابا و ...

اگه خیلی بخام توضیح بدم قضاوت میشم متاسفانه..