2777
2789
عنوان

یه سوال از دانشجو های پزشکی

88 بازدید | 6 پست

دوستان یه سوالی ذهنمو درگیر کرده امروز تو جمع خانوادگی بحث بود راجب یکی از اشناهامون که پشت کنکوریه و پدر و مادرش میگفتن اگه پزشکی قبول بشه براش هر کاری بخواد میکنن و...اونایی که پزشکی میخونن واقعا چجوری قبول شدید؟خب من تصورم ازین حرفه یه چیز فضاییه....یعنی واقعا یسره سرتون تو کتاب بوده؟هیچ تفریحی نداشتید؟کل نوجوونیتون فقط درس بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای حالا ارزش داشته؟

بستگی داره به دیدیت به زندگی 

اگه دنبال پرستیژ پول و اینه که چهارجا بخوای بگی اره من دانشجوی پزشکی ام نه نداره 🙂 تو دوران تحصیلت ادمایی رو میبینی که چقدر راحت لذت میبرم از زندگی چقدر راحت سریع به پول رسیدن یا حتی مهاجرت کردن بیزنس خودشونو دارن و ممکنه اذیت شی چون مسیر مسیره طولانی و سختیه 

بستگی داره به دیدیت به زندگی  اگه دنبال پرستیژ پول و اینه که چهارجا بخوای بکی اره من دانشجوی پ ...

والا از ما که گذشته ولی وقتی میبینم این بچه ی فامیلمون اینقد همه اصرار دارن که باید پزشکی بیاره و اینقد اذیتش میکنن اگه یه ذره نمراتش کم بشه دلم براش میسوزه....چون میبینم که حتی بعضی شبا قرص اعصاب میخوره

والا از ما که گذشته ولی وقتی میبینم این بچه ی فامیلمون اینقد همه اصرار دارن که باید پزشکی بیاره و ای ...

اشتباهه بخدا 

من که روح و روانم نابود شد جسمم نابود شد چقدر آسیب دیدم چقدررر

البته داستان من یکم متفاوته ولی خب خیلی فشار روی اکثر مون بود الان که بدترم شده کنکور شصت درصدش شده معدل از همون دهم وارد رقابت میشن و حتی نیم نمره هم کلی می‌تونه رو ترازشون تاثیر بزاره💔