2777
2789
عنوان

نی نی سایت قدیم

251 بازدید | 8 پست

من سال ۸۹ اینجا عضو شدم دو سال هم خواننده خاموش بودم اون زمان کلوب هایی داشتیم که رمز داشت یادمه یکیش برای همشهریهام بود که مجبور شدم درنهایت عضو بشم اون زمان‌ها گوشی نبود که خیلی راحت بشه وصل شد به نت اصلا سایت تا چند سال پیش فقط رو کامپیوتر و لپ تاپ باز می‌شد و واقعا در دسترس هرکسی نبود اما الان کلی افراد سن پایین بدون تجربه رو تو سایت میبینم که حتی محیط اینجا واقعا براشون مناسب نیست بعضی ها هم هر چی دوست دارن میگن توهین میکنن تهمت میزنن تاپیکهای نامناسب میزنن 

اون زمان بیشتر تجربیات مادرانه بود الان بیشتر موضوعات خانوادگی حس ششم و ف ال هست و زمان امتحانها و کنکور که دیگه همش نمرات و رتبه کنکور و انتخاب رشته و درنهایت قبولی و ...

آقایون سایت و داستانهاشون به کنار هر چند وقت هم یک کاربری پیدا میشه داستانهای سریالی و پربازدید درست میکنه و آخرش هم معلوم میشه دروغ بوده ....

خودم سعی میکنم بیشتر تاپیکهای بارداری و مادرانه برم و تاجایی که میشه جواب بدم 

ولی در کل قدیمها بهتر بود و مفیدتر و صمیمیت بیشتر و توهین و دعوا کمتر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آره قدیم خیلی بهتر بود جو سایت 

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

سلام

خیلی خوشحالم ی کاربر قدیمی میبینم.

ان شا الله حالتون خوب باشه و سلامت باشین.

باید عزض کنم که قبلا همه چی قشنگ تر بوده. همه چی. و طبیعتا در مورد این سایت هم صدق میکنه.

راستی قبلا راجع به حضور اقایون هم اینقدر گارد بوده؟

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرکار خانم سلام

وقتتون بخیر

کاربر آقا هستم دهه شصتی

چند روز پیش یه نظر سنجی دیدم که پرسیده بود متولد چه دهه ای هستین

هشت نفر دهه شصتی

پانزده نفر دهه هفتادی

بیست و هشت نفر دهه هشتادی

الان اینجا بیشتر تاپیکها متعلق به دهه هشتادیهای بزرگوار هستش همچنین بیشتر پستها.

موفق باشید و شبتون بخیر.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
سلام خیلی خوشحالم ی کاربر قدیمی میبینم. ان شا الله حالتون خوب باشه و سلامت باشین. باید عزض کنم که ...

سلام قدیمها اصلا آقایون نبودن راستش رو بخواین سایت شعارش بارداری و بچه داری هست که بیشتر مربوط به خانم‌هاست درکل حضور آقایون قشنگ نیست اینجا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سرکار خانم سلام وقتتون بخیر کاربر آقا هستم دهه شصتی چند روز پیش یه نظر سنجی دیدم که پرسیده بود مت ...

سلام امیدوارم موفق باشید بله درست میفرمایید کاملا

سلام قدیمها اصلا آقایون نبودن راستش رو بخواین سایت شعارش بارداری و بچه داری هست که بیشتر مربوط به خا ...

زنده باد.

الان بیشتر شدند اقایون. 

اما قبول دارم. واقعا قشنگ نیست و خودمم کم میام اینجا

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
زنده باد. الان بیشتر شدند اقایون.  اما قبول دارم. واقعا قشنگ نیست و خودمم کم میام اینجا

میدونید یک جوری محیط نا امن میشه برای خانمها که نتونن مثلا سوالات پزشکی شون رو بپرسن با اینکه اینجا مجازی هست

اون قسمت تاپیک های سریالی دروغ رو خیلی موافقم خیلیا رو از سایت اومدن تو تاپیک ها شرکت کردن زده کرد

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم