2777
2789
عنوان

کتابخونا بیاید

219 بازدید | 28 پست

ی کتاب میخام ک حالم باهاش خوب بشه 

مدتیه حساس شدم ب همچیز سخت میگیرم با کوچکترین حرف و کار ناراحت میشم 

بیشتر رمان و کتابای تاریخی میخوندم مدتیه اصلا حوصله خودمم ندارم از ی طرف انتخاب کتابای روانشناسی سخته 

چند ماه پیش دنبال این بودم کتاب تکه هایی از یک کل منجسم یا مردان مریخی و زنان ونوسی بخونم چون اعتماد بنفس و عزت نفس خوبی هم ندارم و باعث شده فن بیانم صفررر باشه  

این چندتا کتابم قبلا معرفی شده بهم ولی واقعا حوصله ندارم میخام ی ویز شرو کنم دوباره راه بیفتم واقعا کتاب خیلی خوبه 

کتابخانه نیمه شب مت هیگ

عقاید یک دلقک اثر هاینریش بل

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

من چند روزه خوندن کتابخانه نیمه شب شروع کردم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند روزه خوندن کتابخانه نیمه شب شروع کردم 

قشنگه؟

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
عقاید یک دلقک عاشقانه با طعم جنگ جهانی دومه. کتای های مارک منسن رو پیشنهاد می کنم واقعا خوب اند و ح ...

جدی موضوعشون چیه؟

این کتاب عقاید مناسب فیلمنامه هست؟

قشنگه؟

اره خیلی قشنگه

من قبلش سریال کره ای بازی مرگ دیدم چون شنیده بودم یکم به این کتاب از نظر اینکه شخصیت اصلی میتونه زندگی های دیگه تجربه کنه ،شروع کردم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
عقاید یک دلقک عاشقانه با طعم جنگ جهانی دومه. کتای های مارک منسن رو پیشنهاد می کنم واقعا خوب اند و ح ...

سلام عزیزم نظرت عالیه .هیجوقت فکر نمیکردم با خوندن کتاب هنر رندانه مارک منسون افسردگیم صد پله بهتر بشه و یکی از بهترین کتابهای عمرم بشه...چون قشنگ تکلیفت با زندگی معلوم میکنه

اما کتاب همه چیز به فنا رفته مارک منسون ب خوبی قبلی نبود!!! . چندتا کتاب خوب بمن معرفی کنید راجب فلسفه زندگی ؟ 

سلام عزیزم نظرت عالیه .هیجوقت فکر نمیکردم با خوندن کتاب هنر رندانه مارک منسون افسردگیم صد پله بهتر ب ...

وایی اگه بشه منم خوب بشم ک عالیههه

حتما میخونمش منمم 

سلام عزیزم نظرت عالیه .هیجوقت فکر نمیکردم با خوندن کتاب هنر رندانه مارک منسون افسردگیم صد پله بهتر ب ...

همون هنر ظریف بیخیالیه؟

گلم مطالب مهم قشنگشو اینحا برام بنویس  میخوام بهونم و میخوام یادم بیاد حتما زود شروع کن

اره حتما 

شمام مثل من حساس بودید؟

واقعا خودمم خستم از خودم 

از این رفتارای مسخره از بی اعتماد به نفسی ک باعث میشه خودمو از جمع ها دور کنم