2777
2789
عنوان

بفرمایید شام

425 بازدید | 15 پست

شام امشب خونه مادرمم

آش دوغ پخته که عاشقشممممم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تاحالا نخوردم اش دوغ به نظر خوشمزه میاد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

کاش منم پیش مامانم بودم پنج ماهه ندیدمش

منم از شهریور مامانمو ندیدم🥺

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

منم دقیقن از شهریور ندیدم

عزیزم🥲🥲

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

نوش جون  منم اش رشته خونه مامانم😋   و زرشک پلو

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

منم از شهریور مامانمو ندیدم🥺

چه سخت🥲 نزدیک نیستی

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

چه سخت🥲 نزدیک نیستی

ده ساعت فاصلمونه🥲

همسرم شیفت کاریش جور نیست

منم دانشگاه..

ده ساعت فاصلمونه🥲 همسرم شیفت کاریش جور نیست منم دانشگاه..

سخته عزیزم  عیبی نداره ایشالله ب زودی زود ببینی شون