ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بچس دیگه مثلا من عادت داره خونه شلوارک بپوشم یبار نپوشیدم اومده پاچه شلوارمو میکشه بالا میگه بابایی پاهات زخمشده شلوار پوشیدی نازت کنم خوب شی دنیاشون کوچیکه
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
خوب الان بیشتر خانما کت شلوار یا شومیز زمستونی،شلوار میپوشن یا پالتوو یا شکت میپوشن روسری هم کمتر کسی میپوشه بیشتر شال میپپوشن یا کلاه و شال ولی به هرحال نه به بچه پنج ساله یا هرکس دیگه مربوطه شما چی میپوشی نه حق داره نظر بده
اونم احتمالا از اطرافیانش شنیده تکرار میکنه یا مثل بعضی بچه ها یک دفعه پرونده
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟