2777
2789

دکترت چی گفت ؟

خ واهرم داشت اتفاقی نیفتاد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دکترت چی گفت ؟خ واهرم داشت اتفاقی نیفتاد

ببخشید خواهر شما چسبندگی جفت به رحم داشت؟

سزارین شد؟

رحم رودر نیاوردن؟

تو بارداری قبلیش چسبندگی رحم به مثانه نداشته؟

ببخشید سوال می کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید خواهر شما چسبندگی جفت به رحم داشت؟سزارین شد؟رحم رودر نیاوردن؟تو بارداری قبلیش چسبندگی رحم به ...

بله داشت 

سزارین شد 

نه رحم رو درنیاوردن 

تو بارداری های قبلی نمی دونم داشت یا نه 

فقط عین عمل خونریزی داشت اینو ماما بهم گفت 

حال خواهرم بعد عمل خوب بود

زن پسر دائیم هم جسپندگی داشت اونهم مشکلی نداشت

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بله داشت سزارین شد نه رحم رو درنیاوردن تو بارداری های قبلی نمی دونم داشت یا نه فقط عین عمل خونریزی د ...

والا من چسبندگی رحم به مثانه و دیواره شکم داشتم و خونریزی هم نداشتم ولی از ترس چسبندگی جفت می ترسم حامله بشم 

می گن این دفعه جفت هم می چسبه

والا من چسبندگی رحم به مثانه و دیواره شکم داشتم و خونریزی هم نداشتم ولی از ترس چسبندگی جفت می ترسم ح ...

برای من ماما خوب توضیح نداد فقط گفت چسپندگی داشته فقط همین ، نگفت کجا ها به هم چسپندگی دارن 

شما هم تحقیق کن بعد باردار شد تا خدای ناکرده مشکلی پیش نیاد