ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
الکی حسرت نخور.رفتی عشق و حالتو کردی بدون بچه و دردسرهای الان بیار و لذت ببر.دخترخاله من دقیقا همین کار رو کرد.رفت همه جا رو گشت عشق و حالشو کرد الان باردار شده
سن ازدواج رفته بالا،چون دست خودت که نبوده تا حالا ازدواج نکردی ولی امیدوارم زودتر ازدواج کنی ،تو این فاصله میتونی بری دکتر زنان و تخمک فریز کنی تا نگرانی از ازدواج در سالهای بعدی را نداشته باشی،در ضمن مجرد بودن بهتر از شوهر نامتناسبه ولی شوهر خوب همدمه
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃