2777
2789
عنوان

محیط کار جدید

420 بازدید | 18 پست

سلام

دوستان چند وقتیه وارد یه محیط کاری جدید شدم.مدیرش خیلی آدم محترم و قدر دانی. ولی همکارام مدام در حال پچ پچ کردن باهم هستن. پشت سرم حرف میزنن 

دلم گرفته نمیدونم چی کار کنم

باهاشون خیلی مهربون رفتار میکنم

خیلی آدم صبوریم

ولی نمیدونم چرا این کار رو میکنن 

باهاشون خیلی مهربون رفتار نکن 

تعادل رو رعایت کن که بهت احترام بذارن و بدونن نمیتونن هر جوری میخوان برخورد کنن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاشون خیلی مهربون رفتار نکن  تعادل رو رعایت کن که بهت احترام بذارن و بدونن نمیتونن هر جوری م ...

آره متاسفانه روزای اول خیلی کمک دادم بهشون و حتی جا به جا کردن وسایل هم انداختن گردن من

من از مهربونی کردم ولی الان کم کم داره میشه وظیفه من 

معمولا تا حاي جديد ادم حا بيفته همكاراي قديمي تر همينن باهم ، كم كم باهاشون اخت ميشي ، اهميت نده&nbs ...

چون آدم زود جوشیم یکم حساس شدم تقریبا 11ساعت اونجا سرکارم. واقعا داره پچ پچ کردنشون ناراحتم میکنه

چون آدم زود جوشیم یکم حساس شدم تقریبا 11ساعت اونجا سرکارم. واقعا داره پچ پچ کردنشون ناراحتم میکنه

اكثر جاها همينه ، تو محل كار بايد اصلا توجه به اين چيزا نكني تا خودت اذيت نشي 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
😞😞😞 تازه اونا از شهر دیگه میان هرچی میشه هم بر می‌گردن میگن تو ک خرجی نداری خوشبحالته

با همكار فقط سلام و خدافظ 

اصلا نشين پاي صحبت باهاشون 

فقط اطلاعات ميگيرن ازت 

همكار دوست نيس يادت باشه 

از اين حرفا هم زياده ! تو همين ني ني سايت صحبت حقوق كم بود يكي برگشت گفت چون مجزدي خرج غذات با پدرته پس بسِتِه! كه من عصباني شدم گفتم من ٤٠ سالمه فكر كردي ٢٠ سالمه مخاوج با والدين باشه ؟ همه با خودشون قياس ميكنن ، اينقذر بدم مياد تا حرف ميشه ! تو كه محردي خرج نداري ، تو كه راهت نزديكه خرجي نداري ! آره فقط شماها خرج دارين ميخواين ما هم بديم به شما چندرغاز حقوقو 😑😑😑😑اعصابم خورد شذ 😅

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹