2777
2789
عنوان

ارامش

60 بازدید | 12 پست
فکرش رو میکنم میبینم خیلی اتفاقا بوده که فکرش هم نمیکردم بتونم ازشون بگذرم و الان که به دیروزم نگاه میکنم توی اکثرشون نمره ی قبولی گرفتم !
تقریبا دو ساله ازدواج کردم ... تو این دو سال خیلیاااا خواستن زندگیم رو بهم بزنن . کمترینش خواهر شوهرم بود که گفت طلاقتو میگیرم و من بودم که با عزت و احترام برگشتم به زندگیم و دلیلش برای خراب کردن زندگی ما چی بود؟؟؟ بخدا تا الان هم نفهمیدم چرا !!!
بگذریم ... بماند قبل از ازدواج هم چقدر اذیت شدم اصلا دو سال زندگیم خیلی بد به هم ریخته بود .. دیدین بعضی وقتا از همه جا میباره ؟؟؟ خدا رو هزار مرتبه شکر اونم گذشت ..
امشب خیلی عجیب رسیدم به یه چیز ... قرار نیست دیگه مشکلی برام پیش نیاد ! قرار نیست زندگیم بدون مشکل باشه .. فقط یه چیزش مهمه و اونم صبر کردن و توکل کردنه ! شاید خیلیاتون توی دیروز من گیر کرده باشین ...
من گذشتم ... صبر کنین شما هم از اتفاقای بد بالاخره دور میشین ! صبر و توکل .. خودتونو نبازین
و یه چیز دیگه . مهمترین و زیباترین ویژگی خدا به نظر من عدالتشه .. چه لحظه ی نابیه که خدا با عدالتش انتقامت رو از اونایی که عذابت دادن میگیره !!!طول میکشه اما اتفاق میفته !
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﻳﺪﻥ اﻧﺘﻘﺎﻡ اﻟﻬﻲ اﺭﻭﻡ ﺷﺪﻱ, اﺭاﻣﺸﺖ ﻣﻮﻗﺘﻴﻪ, ﻓﻘﻄ ﺑﺎ ﮔﺬﺷﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﻭاﻗﻌﺎ اﺭﻭﻡ ﺷﺪ ﭼﻮﻥ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ اﻭﻥ ﻓﺮﺩ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻲ و ﻧﺒﺨﺸﻴﺪﻳﺶ و ﻓﻜﺮﺕ ﺩﻧﺒﺎﻟﺸﻪ و ﻫﻤﺮاﻫﺶ ﻋﺬاﺏ ﻣﻴﻜﺸﻲ. ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻫﻤﻴﻦ ﻛﻪ ﺻﺒﺮ ﻛﺮﺩﻱ ﻋﺎﻟﻴﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاءالله همیشه توی زندگیت عشق و ایمان موج بزنه و خدا پشت و پناه خودت و عزیزانت و زندگیت باشه

خدایا تورو بحق عزیزان درگاهت،کمک کن همه ی نی نی ها به موقع و صالح و سالم بیان بغل ماماناشون.آمین🙏

ماه پنهان درسته اما چیزی که میگم مثل این میمونه که یکی هر روز عذابت بده ... چه با حرفش چه با کردارش چه با دو به هم زنیش .. یه روز کم یه روز بیشتر ! خوب یکبار نیست که ادم فراموش کنه و ببخشه . چیزیه که مداومه و تو هر روز باهاش سر و کار داری ! میتونم اتفاق بد دو سال پیش رو فراموش کنم اما اون بدی ای که هر روز هست هم میتونم فراموش کنم؟! ممنون عزیزم ممنونم حلما جان همچنیییییین
ﻫﺎﺭا ﺭاﻫﺶ ﻳﻌﻨﻲ ﺗﻨﻬﺎ ﺭاﻫﺶ اﻳﻨﻪ اﻭﻥ اﺩﻡ ﺭا ﺑﺮاﻱ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺸﻜﻨﻲ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭﺵ ﺣﺮﻓﻬﺎﺵ و ﻛﺎﺭﻫﺎﺵ ﺑﺮاﺕ ﻣﻬﻤﻪ اﻭﻥ اﺩﻡ ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪ ﻋﺬاﺑﺖ ﺑﺪﻩ, ﺑﺎﻳﺪ ﭘﻴﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻛﻢ اﻫﻤﻴﺘﺶ ﻛﻨﻲ ﻫﻤﻴﻦ, ﻛﻢ ﻛﻢ ﺑﻬﺶ ﺑﻲ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﻴﺸﻲ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﻛﻼ ﺑﺮاﺕ ﺑﻲ اﺭﺯﺵ ﻣﻴﺸﻪ ﺁﻧﻮﻗﺖ ﺑﻪ ﺁﺭاﻣﺶ ﻣﻴﺮﺳﻲ ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﺷﻌﺮ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪﺑﺨﻮاﻧﻪ ﻳﺎ ﻧﺎﺳﺰا ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻪ ﺑﺮاﺕ ﺑﻲ اﻫﻤﻴﺘﻪ اﻳﻦ ﺭاﻫﺸﻪ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﭼﻮﻥ اﻧﺘﻘﺎﻡ ﻟﺬﺕ ﺗﻠﺦ ﺩاﺭﻩ اﻟﺒﺘﻪ اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻭاﻗﻌﺎ ﺁﺭاﻣﺶ ﭘﻴﺪا ﻛﻨﻲ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
من تو زندگیم از بعضی آدمای دورو برم ناراحت شدم دلم شکست مدتیه تصمیم گرفتم فاصله بگیرم آیا کم کردن ارتباط با نزدیکترین فامیل باعث میشه تو زندگیم اتفاق بد بیافته؟ با توجه به حرفهایی که زدی که میگی اگه بد کنیم بد میبینیم آیا کم کردن صله رحم باعث میشه برام اتفاقات بد بیافته؟ با اینکه اون آدما دلمو شکوندن ولی هیچکس حقو به من نمیده میگن تو زیادی زود رنجی اینجور مسایل تو هر خونه ای هست نباید ارتباط کم بشه باید تحمل کنی
ماه پنهان من انتقام نگرفتم خدا گرفت ... و نمیتونم بگم ناراحت شدم بخاطر ابروی که ازش رفت چون میخواست منو بی ابرو کنه ابروی خودش رفت ... وقتی یک نفر باشه درسته اما وقتی اون یکنفر بخواد همه رو بر علیه خودت پر کنه چی؟! اما حرفت کاملا درسته !! و قبولش دارم اگه من اونو حساب نکنم بهتره .. اما چه کنم که میتونه رو بقیه تاثیر بذاره ... دامن چین چین لازم نیست هر روز خونشون باشی اما قطع رابطه هم درست نیست!!! من با اتفاقایی که خانواده ی شوهرم برام پیش اوردن هم قطع رابطه نکردم ... صله ی رحم واجبه اگر بتونی به حرف ماه پنهان که میگه بی اهمیت کنی کاراشونو عمل کنی واقعا ازاد میشی
ولی من اگه با اینجور آدما در ارتباط باشم اعصابم بهم میریزه و یه مشکل پوستی دارم وقتی عصبی میشم بدتر میشه ولی وقتی کم بهشون سر بزنم عذاب وجدان دارم که نکنه کم کردن صله رحم خودش یه گناه باشه و همیشه مجبورم بخاطر اینکه عذاب وجدان نداشته باشم با آدمهایی در ارتباط باشم که عذابم میدن بخاطر ترس از خدا که بلایی سرم نیاد یعنی منم جز آدمهای بد هستم؟ یعنی کم کردن صله رحم گناهه؟ و عذابشو میبینم؟
و قبول کنین وقتی خدا جواب دل شکستت رو میده حس میکنی پشتت گرمه به خدایی که بینا و شنواست حس میکنی دستتو گرفته حس میکنی حرفات ودرد دلات بدون جواب نموندن اون موقع خدا رو با تمام وجودت حس میکنی و ستایش میکنی
دامن چین چین دو هفته ای یکبار دیدار داشته باش .. فک نمیکنم این گناه باشه تو فقط بخاطر داشتن ارامشت میخوای کم کنی دیدارت رو .. قطع که نمیکنی . البته باز میتونی از مرجع تقلیدت بپرسی