2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وا دختر مخت تاب برداشته؟نری زخمت جوش نمیخوره ها 

اصلا درد نداره که نمیفهمی اون قسمت برش کاملا بی حسه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

وا روز ششم کشیدم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نکشیدم الان میترسم برم😭

اصلا درد ببین اصلااااا زود برو بکشن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامانایی ک سزارین کردین همتون میشه یه کمک؟

میگن سزارین جای بخیه میمونه یا افتاده میشه اون تیکه زخم برجسته میشه و شکم گوشت اضافی میاره و..

درسته؟

( من راستش از طبیعی خوشم نمیاد اونجام بخیه بخوره ترجیحم اینه شکمم بریده بشه !) ولی خب ردش نمونه و شکمم مثل قبل صاف بشه

راهی هست؟

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792