delara_23 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 1281 عنوان همچین چیزی هست؟ 84 بازدید | 5 پست سلام خانما خوبید؟ کسی میدونه سایت یا برنامه ای هست که مثلا یه فایلی رو توش آپلود کنم و بفرستم برای کسی ولی اون فایله تا یه تاریخ یا یه ساعت خاصی باز نشه؟ دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️ 1402/11/06 | 17:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمعدونی_لب_پنجره عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2428 یاد فیلمای جنایی و پلیسی افتادم مثلا یه مدرک رو بفرستی بعد ازمرگ شخصی خاص یا پایان یک نقشه برملا بشه🧐🧐😂😂😂 چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
delara_23 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 1281 یاد فیلمای جنایی و پلیسی افتادم مثلا یه مدرک رو بفرستی بعد ازمرگ شخصی خاص یا پایان یک نقشه برملا بشه ... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂 دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
delara_23 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 1281 بده من هروقت خواستی برات می فرستمش 😂 🤦♀️😂❤️ دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
z12 عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 1015 سلام عزیزم خوبی یک تاپیک تون و دیدم ک در مورد دکوراسیون خونه بود ممنون میشم اگه ایدی روبیکا تو بدی بهم در مورد چیدمان و نوع پرده و.. نظر بدی 🙂