2777
2789
عنوان

۵ روز زیاده؟

62 بازدید | 6 پست

۵ روز خیلیه برا پیام ندادنش؟

من ی مدته با همکارم ب قصد ازدواج هستم، با هم بیرون میریم و ..همه ام متوجه شدن و حرفمونو میزنن خودمونم ب هم وابسته ایم 

ولی ی سری اختلاف پیش اومد ی کارایی کرد ک من خیلی ناراحت شدم برا همین بهش گفتم می‌خوام ازت جدا شم اونم جدی نگرفت اولش ولی بعد گفت تو نمیتونی اگه من ی روز نباشم میمیری😐منم گفتم عه اینجوریه؟باشه

خلاصه از اونموقع رفت ۵ روزه دیگه پیام نداده منم ک دیگه نمیخوام اصلاااا پیام بدم بهش 

ب نظرتون کی میاد خودش پیام بده؟من همش تو فکرم 

:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب از ته دل نمیخوام جدا شم الکی گفتم بیشتر میخواستم بترسونمش

مگه نمیگی یسری حرفا زده ناراحت شدی ؟ ! 

باید یکاری میکردی از دلت در بیاره نه ک چون حرف خوبی بهت نزده اینطوری بترسونیش ... از نظر من البته 

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 
مگه نمیگی یسری حرفا زده ناراحت شدی ؟ !  باید یکاری میکردی از دلت در بیاره نه ک چون حرف خوبی به ...

دیگه عصبی شدم بهش حرف کات زدم 

چند بار گفتم اولش اصن گوش نمی‌کرد ولی انقد گفتم ک اینجوری شد 

دیگه عصبی شدم بهش حرف کات زدم  چند بار گفتم اولش اصن گوش نمی‌کرد ولی انقد گفتم ک اینجوری شد&nb ...

نمیدونم حداقل چس میکردی 😐😂یطوری تک کلمه ای جواب میداد بفهمه قهری نه ک ..

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز