2777
2789

من همینطوری اول پیاز میزارم سرخ شه، بعد میگو رو اضاف میکنم، تفت ببینه کار خاصی نمیکنم گاهی قارچ و فلفل دلمه هم بعد این مراحل میریزم. فقط نباید زیاد بپزه سفت مبشه

 وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمیز میکنم میزارم تو اب پیاز پودر بکینیگ پودرو ادویه جات به یه ساعتی بمونه بعد با آرد مزه دار شده از ...

منم مزه دار کردم با آب پیاز و آبلیمو و اینا بعد سوخاری کردم. چون زیاد روی حرارت نبود همش حس میکنم نکنه خام باشه

البته توی روغن داغ بوداااا

نمیدونم چرا به دلم نیست

منم مزه دار کردم با آب پیاز و آبلیمو و اینا بعد سوخاری کردم. چون زیاد روی حرارت نبود همش حس میکنم نک ...

میگو خیلی سریع میپزه، نگران نباش. اما شنیدم بهتره از اول بهش آبلیمو نزنی چون ممکنه سفت بشه گوشتش.

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز