2777
2789
عنوان

نامزدم......😔😔😔

302 بازدید | 15 پست

نامزدم سربازه وباهم دوماهه قهریم مثلاسردرفنارمیکنه دعواکردیم باهم باعث شداینجوری شه درحالیکه قبل سربازی بدترین دعواهممیکردیم اصلااینجوری نمیکرداینم بگم خودش میگه خیلی زیرفشارم وهمش مریض وبیخواب حالاازتخریب وزورگفتن به سربازااینکه لب مرزهست بدترازهمه توارتش بگذریم جریان اینه ک به داداشش گفتم بابام گوشیموگرفنه ازاون موقع پروفایل برداشت ازتلگرام توواتساپ عکسشوگذاشت چون من روعکس گذاشتن حساسم ویه پیام مشکوک ک توتلگرام اومدک باهم اشناشیم وشمارمم داشت عجیبه اینم بگم۲هفته ازش خبرنگرفتم ولی تابه داداشش گفتم بابام گوشیموگرفته اینکاراروکردبنظرتون چرا؟واینکه برای جلب توجه من اینکاراروکرده؟

اهل کجایی‌گل

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرباز صفر لب مرز اونم ارتشی  چرت باهاش قهر کردی آخه  میدونی چقد بهش سخت میگیرن اونجا؟

من همش میرم طرفش حرفای خوب اینکه پات میمونم ولی پسم میزنه میگه مغزم خستست

ن ولی تو نباید تو این شرایط سخت سرد رفتار کنی اون اگه سرده شاید فشار روش زیاد باشه تو حمایتش کن

بخدامیگم پشتتم من نامردنیستم منتظرت میمونم همش پسم میزنه دیگ غرورم له شده

البته اینم بگم من احمق نزاشتم ارشدشوبخون۶ ۱سال ثنوات داشت گفتم بروسربازی همش میگه توگفتی زودبروتموم کن تومنوانداخوی مرزازم عقده کرده انگارمن نظام وظیفم😂😂😂