2777
2789
عنوان

کار سبک

59 بازدید | 1 پست

سلام من ای بیمارناعلاجی شصت ساله هستم و تنها زندگی میکنم دربک‌اتاق مستاجریم لطفآ اگر کسی می‌تونه بمن کمک کنه نه به درخواست منبع گناهکار بخاطر رضای خدابدنباله ای کار سبک صبح باشه واسه با چهار ساعت باش بعلت بیماریم نمیتونم بیشتر کار کنم وحالا هم بیماریم تشدید شده وباعث شده بیماری پارکینسون هم بگیریم چون زیرنظر مرکز بهداشتی دارو و دکتر برای بیماری اولم رایگانه ولی برای بیماری که جدیدآ پارکینسون گرفتم باید هزینه دکتر آم آ آر وتست وداروهایش راخودم بدم من هیچی ندارم که بخوام بفروشم وامها سندی که بنام منه سیم کارت شارژیم می‌باشد تقاضای من اینه اگر کسی کارسه چهار ساعت آن هم فقط صبح بمن معرفی کنه قلبآ ازش ممنون میشم برای هزینه های پارکینسونم می‌خوام وبرای ادعای صحت حرفهایم تمامی مدارک لازمه را دارم که به غیر آن میتوانید با مرکز بهداشت که سیزده ساله زیر نظرشان هستم صحبت کنید کادر درمان آنجا کاملا مرا می‌شناسند زیرا سیزده ساله لطف میکنند بم هرکاری باشه (نظافت دستشویی عمومی )وووووو من انجام میدم با افتخار وار آن شخص سپاسگذاری میکنم (باوجود اینکه برایم بعلت بیماریهایم سخته ولی درخواست پول کردن یا قرض گرفتن از آن خیلی خیلی سخت تره )خواهش میکنم اگر کاری که با شرایط بالا سراغ دارید نه بخاطر منع گناهکار وبیماری بد نام ایذری بلکه بخاطر رضای خداوند بمن معرفی کنیدممنونم که پیام را خواندی