2821
2789
عنوان

خبربارداری

151 بازدید | 18 پست

سلام.ایشالاکه حالتون خوبه.عزیزان من دوساله بدون هیچ مشکلی باردارنمیشم شوهرمم سالمه میام اینجامیبینم یکی بارداره یکی میخادسقطش کنه یه جوری میشم حسادت نیست ها اصلافقط حالم گرفته میشه .میشه برای منم دعاکنین ویه صلوات بفرستین آرزومه دل نمونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

انشالله که دامنت سبز میشه.من بچه اولم بعد دو تا سقط برام موند نه سالش بود اقدام کردم برای دومی ولی سه سال نشدم دیگه بی خیال بارداری شدم که باردار بودم الان سومی هم دارم خدا خودش بخواد میشه نگران نباش

انشالله كه خودت خبر بارداريت رو بدي به همه به زودي منم همينطور منتظرم راست ميگي حسادت نيس يجور انگا ...

ممنون که حال منودرک کردین.واقعاهررورزچندنفرحامله میشن من اینقدرحسرت میکشم نمیشه که نمیشه.بخدادوست دارم همه به آرزوهاشون برسن ولی وقتی آدم خودش نرسه یه جوری میشه 

میدونم خدابخادمیشه من خیلی ازش میخام ازینکه نمیخادنگران میشم 

نگران نباشه وقت و قسمتت باشه یهو سوپرایزت می‌کنه بهت قول میدم.فقط استرس نداشته باش که خودش عقب میندازه روند بارداری رو

منم دقیقا مثل تو با یه سابقه سقط ...الان کسی ک مث خواهرمه باراداره ...و دوهفتس پیام ندادم بش از حساد ...

اره خیلی سخته یکی همزمان بامن ازدواج کرده دخترعموم عروسی کردیم دوتاپسراورده راستش ازخداچه پنهون  حتی وقتی میبینم تومراسماخجالت میکشم مگه گناه من چیه

ممنون که حال منودرک کردین.واقعاهررورزچندنفرحامله میشن من اینقدرحسرت میکشم نمیشه که نمیشه.بخدادوست دا ...

شايد حكمتي داره ك ما نميدونيم بايد صبر كنيم خداروشكر ك مشكلي ندارين ميشه 

سهم ماهم پيش خدا هستش يروزي ميده😍

اره خیلی سخته یکی همزمان بامن ازدواج کرده دخترعموم عروسی کردیم دوتاپسراورده راستش ازخداچه پنهون &nbs ...

دقیقا ببین‌من یکساله هروز دکتر ...یه سابقه بارداری دردسر سقط ‌‌‌....الان دوباره دوماهه اقدام گرونترین قرصا بجا بهتر شدن ....این ماه تخمک گذاریم نداشتم ‌‌..بعد دوستم تازه ماه پیش اقدام کرد باردار شد ...فقط میگم عدالتتو شکر ....چی بگم کاش برای مام بشه 

اره خیلی سخته یکی همزمان بامن ازدواج کرده دخترعموم عروسی کردیم دوتاپسراورده راستش ازخداچه پنهون &nbs ...

عزيزمممم چقد حس من و تو مثل همه

من ميام خونه انقدر گريه ميكنم ميكم خدايا تو ك مهربوني چرا ...گاهي قهر ميكنم ازخدا ميكم ديكه نميخام اصن نده بعدش بازم التماسش ميكنم