2777
2789
عنوان

شوهرم همش گیر میده به جهیزیم اه.

5805 بازدید | 152 پست

ما تو جایی زندگی میکنیم که کل جهیزیه با دختره. بماند که عروسیم خرجش نصف نصفه. کلا خیلی ظلمه در حق دختر. بدبخت بابام با هزار زحمت بهترین جهیزیه اون زمانو گرفته. نهارخوری ۸ نفره گرفتم من خونمونم کوچولوئه از کجا بدونم کوچولو میشع خونم آخه. ۸۶ متره‌ همش گیر میده به وسیله هام. نهار خوریو بفروش. تابلوی کار دست گرفتم بزرگه اونم والا اونم یه دیوار قشنگ براش پیدا شده جا گرفته میگه نه بزرگه. اینم بفروش. ساعتم بفروش اینم بزرگه ساعت رو دیوار چه کارت کرده مرد از این سایز معمولیاس بابا میگه یه ساعت  قطر ۱۵ سانتی بگیریم برا پذیرایی. فرشامم دستبافه میگه اینام با سرامیک  ست نیس اینارم بفروش. سرویس خوابم چوبه میگه اینم دست گیرشو نمیتونم راحت دستم بگیرم چیه اینا گرفتی  خدا شاهده همه چیم بوش آلمان بود گرفتم اون زمان اوایل گیر داده بود به یخجال سایدم یه چند نفر اومدن گفتن چه یخچالی  دیگه ازونجا دست کشید. پیش فامیلش ابرو نذاشته واسم همش میگه اینم جهیزیه اش بزرگه بچم نمیتونه تو خونه بدوه احساس خفگی میکنم. حلل انکه  اندازه دو ونیم فرش ۶ متری فضای خالی هس تو پذیراییمون دیگه چی میخوای مرد برو خونتو بزرگ کن مردو چه به این کارا اخه  .همش میگه نهارخوریت رو مخمه صب تا شببببببب میگه هرجا همه جا خستم کرده بیچاره پدرم با حقوق کارگری اینارو اون زمان گرف که دایم سر کوفت بشنوم. اه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن تو دهنش بگو خونه کوچیکه بفروش اصلا باهاش راحت نیستم بفروش پنجره رو اینجا اذیتم می‌کنه نور آفتابش چشام اذیت می‌کنه هی نمیتونم دستمو جلو چشمام بگیرم بفروش وای سرامیکا به فرشام نمیاد بفروش عق چیه این خاله زنک حقشه پارش کنی

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛