قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خواهش میکنم ن برا افسردگیم رفته بودم از تابستون قبل اینکه دوباره تصمیم بگیرم پشت کنکوری شم
روان درمانگر بود ن مشاور تحصیلی
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خواهش میکنم ن برا افسردگیم رفته بودم از تابستون قبل اینکه دوباره تصمیم بگیرم پشت کنکوری شم رو ...
چی باعث شده بود حالت خراب شه؟
نتیجه و دوران کنکورت؟
ببین من حس میکنم ی شرایط بدی دارم مث این میمونه ک یه چیزیو میخوام اما تلاشی نمیکنم بنظرت روانشناس میتونه دلیل این شرایطمو پیدا کنه؟تقریبا از دوران کنکور اینجوری شدم
چی باعث شده بود حالت خراب شه؟ نتیجه و دوران کنکورت؟ ببین من حس میکنم ی شرایط بدی دارم مث این میمون ...
ظاهرا کنکور باعثش بود ول دلیل اصلیش گذشته بود دوران بچگی و نوجوونی و...
اره برین پیش مشاوره کمک میکنه