2777
2789
موفق باشین با توجه به اینکه دانشجو بودین و کم خوندین رتبتون خیلی خوب شده

مممنونم همچنین 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدمیشه بگی چجوری خوندی چیارو حذف کردی

من افسردگی داشتم خود روانشناسم برنامه ریخت 

تنها کاری ک باید میکردم اولشم سخت بود این ک فقطط بخونم ینی تا ۶ عصر هم سرم تو گوشی بود و ب خودم میومدم حق نداشتم بگم عه امروز گذشت دیگ از فردا ، تا ۱۲ شبش میخوندم و اولش با ی برنامه خ سبک شروع کردم با روزی ۱۰ تا تست 

زیست و هر روز میخوندم 

ریاضی فیزیک شیمی چرخشی 

عمومیا هم هفته ای ی روز کامل برا دوتاش وقت میذاشتم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بله من

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

میخام شب گروه بزنم ایتا چند نفری هستیم از همین نی نی سایت برا کنکور رقابتی بخونیم هرکی خاست درخاست دوستی بده

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

میشه ولی بسختی

ی برنامه بت میگم بش عمل کنی پزشکی هم میاری

از همین امشب شروع کن تشریحی خوندن برای معدل

۵۰ درصد معدله کل دروس دوازدهمتو بصورت تشریحی و تستی بخون

و زیست و شیمی روهم هر سه پایه رو تستی بخون

فیزیک و ریاضی روهم همون دوازدهم کافیه پایه رو بیخیال

اما اگر کشش این برنامه رو نداری فقططط پایه دوازدهمو بخون هم تستی هم تشریحی بازم پزشکی میازی مطمئن باش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
من افسردگی داشتم خود روانشناسم برنامه ریخت  تنها کاری ک باید میکردم اولشم سخت بود این ک فقطط ب ...

میشه یکم کمک کنی 

منم شرایط پارسال شمارو دارم 

دانشجوام و خیلی کم اراده و خیلی ناراحتم بخاطر اینکه رشته ای ک میخواستمو نتونستم بیارم 

شرایط روانشناس رفتن ندارم 

یکم بگی چجوری با درسای دانشگاه رسوندی چ تایمایی خوندی 

ساعت مطالعت چقد بوده و اوایل ک اونجوری شروع کردی رفته رفته چقد زیادش کردی ؟

اره عزیزم من به عنوان یه مشاور میگم هنوز هم میشه  نه استرس داشته باش نه بترس فقط کافیه همت ک ...

بنظرت راهکاری برا کم ارادگی هست؟

کلا خاطرات بدی از سالای کنکورم دارم 

بنظرت راهکاری برا کم ارادگی هست؟ کلا خاطرات بدی از سالای کنکورم دارم 

اراده یه دکمه نیست که بخوای با فشار دادن روشن ش کنی

باید یه کاری که میخوایی رو هر جور که شده شروع کنی و انجام ش بدی 

اگه میخوایی درس بخونی از روزی دو ساعت بخون و به خودت قول بده که باید انجامش بدی 

خب چیارو حذف کردی از درسا؟همرو خوندی؟چجوری

ن

ببین ی برگه بزار جلو خودت تمام فصلای هر درس و برای ۳ سال بنویس بعد ب سه دسته تقسیم بندی کن اونایی ک حسابی خوندی بلدی نیاز ب تست بیشتر داری 

اصلا نخوندی و هیچی بارت نی 

با توجه ب وقتت  و با توجه ب فصلای پیش نیاز حذف کن و بقیه رو بخون ، مثلا تا تابع رو توپ نخونده باشی نمیتونی مشتق و کاربرد بخونی 

ولی دنباله ها مشکلی نداره 

میشه یکم کمک کنی  منم شرایط پارسال شمارو دارم  دانشجوام و خیلی کم اراده و خیلی ناراحتم ب ...

من دانشگاه مرخصی گرفتم عزیزم بعد خوندم با دانشگاه از مهر تا بهمن خ سخت بود و عملا چیزی نخوندم مگه تو هفته یکی دو روز جو گیر میشوم میخوندم 

البته نشد نداره میشه مدیریت کرد خوند با درسای دانشگاه ولی من تجربش و نداشتم