2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂 به زودی از محصول جدید رو نمایی میکنین

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

یعنی دیگه هی بچه بیار

این مردا کجاشون درد میکنه که بچه نخوان😒میخوان حامله شن ۹ ماه بچه به شکم بکشن و ویار یا میخوان زایمان کنن یا تا دو سال شیر بدن یا شب بیداری بکشن... نه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
یعنی دیگه هی بچه بیار این مردا کجاشون درد میکنه که بچه نخوان😒میخوان حامله شن ۹ ماه بچه به شکم بکشن ...

جرش میدم دنیا بیاد میرم دستگاه میزارم 😑

خوشبحالتون ...من بچه دوست دارم شوهرم مخالفه... ۳ دارم نمیگذاره چهارمی رو بیاریم آخری یکسال و ۷ ماهش ...

ای جانم منم ۳تا دوس دارم 

ما بچه اولمونه بعد از ۶سال 

مبارک باشه . بزار دنیا بیاد شب بیداری و گریه زاری و خرج و مخارجش را که دید پشیمون میشه .... البته خی ...

خونه ما مثل خونه جغداست 

انقدر ساکته اصلا ۲تا مون حوصله صدای تلویزیون بلندتر از ۵رو نداریم 

شبا شوهرم نمیزاره ظرف بشوزم ک سر صدا نشه 

ی چیزی میگه