2777
2789
عنوان

چجوری بفهمیم بهمون علاقه داره؟؟

411 بازدید | 22 پست

همه از نشانه های کراش زدن تو واقعیت میگن و تقریبا جزو واضحاته

اما تاحالا بهش فکر کردین که چطوری باید بفهمیم یکی از تو فضای مجازی بهمون علاقه مند شده؟

من این چیزا کلا تو کتم نمیره

یکی یکیو دوست داره باید صاف بره بهش بگه، ادم حتی ۱۲۰سالم عمر کنه باز کمه ک بخواد اینجوری تلف کنه...

مگر دو طرف بازی دوست داشته باشن ک دیگه هم بازی هم میشن...

مقیم درون خود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فضای مجازی وقتی ببینی زیادی پیگیرته

زود استوریت رو سین میکنه، هی ریپلای میکنه، 

کلیپ برات تند تند میفرسته یا پیام بدی زود سین میکنه 

خب اینا یعنی منتظرته 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
من این چیزا کلا تو کتم نمیره یکی یکیو دوست داره باید صاف بره بهش بگه، ادم حتی ۱۲۰سالم عمر کنه ...

خب غرورم مهمه نمیشه هرکیو دیدی بهش بگی بعد اون بگه نه، احساس کوچیکی بکنی و اعتماد به نفست بیاد پایین

اول باید ببینی مزه دهن طرف چیه بعد بگی 

ی بارکی بگی شاید اصلا رابطه معمولیتونم بهم بخوره یا رابطه فامیلی اگه دارین یا هرچی 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

یکی از راه دور مثلا ۱۵ساعت فاصله بخاد بیاد الان یعنی علاقه داره بهت؟ یا مثلا کسی که همش میگه زنگ بزن  یا کسی که همش میگه برات یچیز بخرم پست کنم

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
من این چیزا کلا تو کتم نمیره یکی یکیو دوست داره باید صاف بره بهش بگه، ادم حتی ۱۲۰سالم عمر کنه ...

آخه همه پسرا جنبه شنیدنشو ندارن اولا

بعدممنظورم اینه چطوری تشخیص علاقه اونو بدیم

حالا ابراز علاقه بماند😂

تو فضای مجازی معلومه خب طرف فالوت میکنه استوریتو نگاه میکنه هی نظر میده تا سر صحبتو باز کنه همش ...

خخخخخ

من ب اینا میگم چیز سرگردان خخخخ

تو چندتا پیج میچرخن تا ببینن کدوم میگیره😅

مقیم درون خود...
اون اعتمادبنفسی ک اینجوری پایین بیاد کاذبه...

اتفاقا بنظر من کسی که برای شخصیتش ارزش قائل باشه نه به کسی می‌چسبه نه سریع به کسی میگه دوست دارم 

چون براش مهمه احساساتش کجا خرج بشه. اول شناخت پیدا میکنه بعد میگه که ببینه طرف اصلا لیاقت و ارزش داره یا نه. نه اینکه هرکی از راه رسید یکم خوشش اومد فوری بره بگه

آخه همه پسرا جنبه شنیدنشو ندارن اولا بعدممنظورم اینه چطوری تشخیص علاقه اونو بدیم حالا ابراز علاقه ...

خب

ب نکته خوبی اشاره کردی

بمن بگو

کسی گ جنبه ابراز علاقه رو نداره میتونه مردو پایه خوبی برات باشه؟!!!

مقیم درون خود...
این بنظرم آره😂

آره خیلی دوستم داشت فقط نمی‌دونم چرا الان سه ماهه که رفته و با یکی دیگس شاید اونو بیشتر دوست داره چون تو یه شهرن😅

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!