بچه ها من دیشب برای قلب درد رفتم تریاژ بیمارستان یه پسری قبل من اونجا بود حس کردم دست و بالش خونیه نمیدونم تصادفی بود یا چی بدن اش هم تاتو داشت بعد اون به من دستگاه چک اکسیژن خون وصل کردن به سر انگشتم بعد از دراوردنش دیدم یه زخم کوچیک رو دستمه ....از دیشب تاالان گریه ام بند نمیاد میگم نکنه اون بنده خدا ایدز داشته باشه از یه وسیله مشترک استفاده کرده باشیم منم دستم زخم بوده گرفته باشم
مگه زخم دستت باز بود خون میومد؟ مگه پسره همون لحظه زخم شده بود خونش تازه بود؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
ای دروغگو ماه پیش هم همین تاپیک رو زدی میگی دیشب؟ کلا امثال تو روز به روز دارن زیاد میشن هی ...
خانم دروغگو چیه...واقعا چرا تهمت میزنی من دقیقا ماه پیش هم بابت یه موضوعی مشکوک شده بودم یه ماه با استرس سر کردم تا برم ازمایش بدم دیشب این اتفاق افتاد غصه عالم ریخته تو دلم که چطور باز صبر کنم...چرا اگه کاری از دستت برنمیاد دل میشکنی
نه خیلی درمورد خوندم نوشته بود زیر۲۳روز جواب کاذبه...نمیدونم چطور میان میگن دروغه از استرس و گریه به خدا چشام باز نمیشه...اخه مگه ادم عقل نداره اول صبح همچین تاپیکی بزنه
حالا فردا میرم پیش متخصص عفونی شاید اون بگه چه ازمایشی هست که نشون بده...دیشب از مسئول اورژانس پرسیدم گفت نترس چیزی نمیشه😔مگه ضدعفونی چقدر وقت میبره که رعایا نمیکنن