همیشه ترس فوت شدن عزیزانمو دارم و احساس میکنم نمیتونم اروم بشم ادم ضعیفیم، ولی الان که متوجه شدم یکی از اقوام نزدیکم فوت شده در کمال ناباوری اروم ترینم احساس میکنم خدا بزرگترین صبررو بهم هدیه میده، شماهم تا حالا براتون پیش اومده این صبر؟
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزیزم ما بخوایم نخوایم زندگی در جریانه با این کاری که شما گفتی فقط روح و جسم خودمونو داغون میکنیم
گلم اخه من واقعا زندگی سختی داشتم
تاپیک اخرم هستش😔
تنها کسی که داشتم ایشون بود....
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
البته من هیچ موقع ترس ازدس دادن کسیونداشتم چون میدونم بالاخره هممون رفتنی هستیم اما هرکس ب طریقی هرچقدرم آدم عمرش زیادباشه داغ بیشترمیبینه جلومرگونمیشه گرفت همه دیریازودداغ عزیز میبینن