2777
2789
عنوان

کاش خواهر مهربونی داشتم

408 بازدید | 52 پست

من یه رابطه اشتباه داشتم که به نتیجه نرسید ،خواهرم هم یه رابطه داشت که بهم خورد و سه سال بعد دوباره باهم دوس شدن و سال بعدش ازدواج کردن ،الانم بچه دارن ....امشب برگشته میگه من انتخابم از ۲۳ سالگی درست بود و کلی با عشق تعریف میکنه ،بعد برگشته میگه تو واقعا حوصله داری با آدم جدید آشنا شی !؟ دیگه از ما گذشت گفتم بله شما متاهلی برای همین ازت گذشته ....نمیدونم نمیفهمه اینجوری میگه یا میخواد حرص منو دربیاره !؟ هزاربارم بهم گفته من از اول میدونستم که رابطتت به ازدواج نمیرسه و چون الان یه بچه داره فک میکنه خیلی ازمن موفق تره ،نمیفهمم تیکه انداختن دیگه چه معنی ای داره ،برو‌زندگیتو‌بکن دیگه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ایشالا تو هم ازدواج بهتری میکنی مطمعن باش اینایی اینجوری تعریف میکنن تو خونشون هزار تا مشکل دارن جلوش اصلا خودتو مشتاق ازدواج نشون نده از کارایی هم میکنی بهش نگو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها نیستی منم خواهر خوبی ندارم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ایشالا تو هم ازدواج بهتری میکنی مطمعن باش اینایی اینجوری تعریف میکنن تو خونشون هزار تا مشکل دارن جلو ...

شوهر خوبی داره ،شوهرش از خواهرم بهتر و مودب تر و البته با شعورتره ،خواهرم از مجردیش اهل تیکه انداختن بوده ،زبون تلخ و تندی داره ،مثلا میخواد روحیه منو خراب کنه ،موندم چه هیزم تری بهش فروختم که انگار با اذیت کردن من روحش راضی میشه ،خداشاهده بارها دیدم پشتم ادامو درمیاره یا جلوی جمع مسخرم میکنه 

چندسالته اسی

در دهه سی زندگی به سر میبرم گلم ☺️،خواهرم چون ازدواج موفقی داشته همش منو جلوی مادرم له میکنه که این بلد نیست درست انتخاب کنه ،حسم میگه حسادتی توش هست که میخواد روحیه منو خراب کنه

تنها نیستی منم خواهر خوبی ندارم

خیلی بده متاسفم ،من هیچوقت رابطه خوبی باهاش نداشتم ،از وقتی هم که ازدواج کرده اخلاقش بدتر شده

ایشالا تو هم ازدواج بهتری میکنی مطمعن باش اینایی اینجوری تعریف میکنن تو خونشون هزار تا مشکل دارن جلو ...

واقعا از کارام نمیگم ولی از بس فضوله ،از طریق مادرم میفهمه،الانم الکی بلند گفتم دارم با آقایی آشنا میشم که پولداره که حزصش بدم

خیلی بده متاسفم ،من هیچوقت رابطه خوبی باهاش نداشتم ،از وقتی هم که ازدواج کرده اخلاقش بدتر شده

از خواهرم شانس نیاوردیم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

از خواهرم شانس نیاوردیم

آره خواهر حسود و خودخواهی دارم ،درک نمیکنه ،خودش که مجرد بود به درو دیوار میزد برای شوهر ،حتی به خدمتکار مسجدم سپرده بود ،به آخوند مسجدم همینطور ،حالا نمیفهمه که من مجرد دلم میشکنه از اینکه میگه حوصله اشنایی داری !؟ یه جوری میگه انگار منم زاییدم🤣

شوهر خوبی داره ،شوهرش از خواهرم بهتر و مودب تر و البته با شعورتره ،خواهرم از مجردیش اهل تیکه انداختن ...

ازقدیم گفتن سیب سرخ مال شغاله

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بیا من خواهرت،🥰

چقد مهربونی تو🥹❤️