2777
2789
خب قسط هم پس اندازه پولته دیگع.کاش پول داشتم کلش میرف قسط

به چه دردم میخوره جلوی چشام همش میره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

تو فکرش هستم برم عزیزم شما نمیرید؟

موفق من سنم کمه اجازه ندارم خیلی دوس دارم برمم🥲 حداقل حقوقش۷ تومن بود اونم هیچی نمیموند کاملش برا درسام میرفت حساب کردم دقیقا همینقد لازم دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ندارم به هردری هم زدم کارتوخونه پیداکنم نشد که نشد😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
موفق من سنم کمه اجازه ندارم خیلی دوس دارم برمم🥲 حداقل حقوقش۷ تومن بود اونم هیچی نمیموند کاملش برا د ...

درستو خوب بخون فعلا صبر کن تا سنت بیشتر بشه گلم

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
قسطات تموم شد دیگه گیر قسط وام و...نیفت.خرج کردنش یه مزه دیگه داره حق داری

سعیمو میکنم ولی حس میکنم این تازه اولشه.. 🥲

قبول دارم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

تو فکرش هستم برم عزیزم شما نمیرید؟

بابام کلی بدهی هم داره حقوقش هم تو این دوران10تومن هست فکررر کن فقط پول مدرسمون ماهانه نصف این پول میره دیگ پول برای خرید وسایل خونه یا خورده ریزع این چیزا:)  خودتون یکم فکر کنید میدونید😂💔 امیدوارم این روزام بگذره🫠 

درستو خوب بخون فعلا صبر کن تا سنت بیشتر بشه گلم

اگ ی ادم خداشناسی پیدا میشد تو درسام کمکم میکرد خوب میشد ولی خب همه پول لازم دارن  کسی کار مفت انجام نمیده

بابام کلی بدهی هم داره حقوقش هم تو این دوران10تومن هست فکررر کن فقط پول مدرسمون ماهانه نصف این پول م ...

عزییزم کاملا درکت میکنم

امیدوارم هرچه زودتر همچیز درست بشه

دعاهای وسعت رزق رو از گوگل پیدا کن بخون خیلی تاثیر داره

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
اگ ی ادم خداشناسی پیدا میشد تو درسام کمکم میکرد خوب میشد ولی خب همه پول لازم دارن  کسی کار مفت ...

عزیزم کلاس چندمی رشتت چیه شاید من بتونم کمکت کنم

عزیزم کلاس چندمی رشتت چیه شاید من بتونم کمکت کنم

مرسی عزیزم ولی مجازی کسی نمیتونه و دنبال تغییر رشته هستم اگ ک مدرسه رشته ای ک میخاستم بودم مشکل نداشم 

مرسی عزیزم ولی مجازی کسی نمیتونه و دنبال تغییر رشته هستم اگ ک مدرسه رشته ای ک میخاستم بودم مشکل نداش ...

مجازی هم میشه من راهنماییت میکنم 

مرسی عزیزم ولی مجازی کسی نمیتونه و دنبال تغییر رشته هستم اگ ک مدرسه رشته ای ک میخاستم بودم مشکل نداش ...

یک سری کلاس های آنلاین رایگان هم هست سایت آلا خیلی خوبه

منم درسم خیلی خوبه الانم دانشجوم میتونم کمکت کنم